Mennyire nézne ki furán, ha a két karomon nem azonos stílusú tetkóim vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy watercolor stílusú tetkóm a könyököm felett, később szeretném kibővíteni szinte teljes half sleeve-re. Viszont a másik felkaromra/vállamra old school stílusú tetkókat szeretnék később. Szerintetek meg lehet majd oldani úgy, hogy ne nézzen ki nagyon furcsán? Tudtok valami tippet, hogy hogy tervezzem majd meg az egészet? (Oké, nyilván a tetoválóm fogja megtervezni a végleges mintákat, de értitek, a koncepciót nekem kell kitalálnom.)
2016. szept. 17. 19:57
1/6 Ignis Subdialis válasza:
Szerintem érdemes hosszútávban gondolkodni, s egy 70 éves ráncos bőr szemszögéből megnézni a dolgokat és olyanokat tervezni, amik ilyen alappal is értelmes ábrák. Ha ez sikerül, akkor szerintem mindegy, hogy ma eltérő stílusúak, ugyanis az, hogy mi illik mihez, abszolút kulturális beidegződés. Egyedül az aranymetszés örök, vagyis az biológiailag kódolt, hogy az aranymetszést harmonikusnak érezzük, de aztán minden egyéb - hogy melyik szín illik melyikhez, az már tisztára csak divat és a fejben dől el.
2/6 anonim válasza:
Én is úgy tervezem, hogy teljesen más stílusú lesz a két karom, mivel a két stílust egymás mellett sokkal kevésébé tudom elképzelni. Szerintem az meg tökfasz mindegy, hogy 70 évesen hogy fog kinézni, a ráncos bőr már eleve nem "szép", ergo nem az lesz a legnagyobb problémám hogy megnyúltak a tetkóim :D
3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a választ :)
Én is pont ezt akartam írni az elsőnek, amúgy sem terveztem 70+ évesen fehérneműmodellnek állni :D
2016. szept. 23. 21:41
4/6 anonim válasza:
En ugyanebben a helyzetben vagyok, bal kar watercolour/geometrikus, jobbra meg oldschoolt tervezek. Szerintem nem fura.
5/6 anonim válasza:
Öregeken a tetkó az néha még jól is néz ki. Lesz mit mesélni az unokáknak, hogy nagyapó mekkora badass volt kiskorában.
6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy lány vagyok :D
2016. szept. 29. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!