Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Több különböző stílusú tetovál...

Több különböző stílusú tetoválás a testen?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a kérdésem: Szerintetek nagyon rosszul néz ki több különböző, egymástól eltérő stílusú, formájú, témájú tetoválás a testen?

A későbbiekben szeretnék tetoválást. Nagyon. Egész kar, vagy két kar, vagy mellkas és lapocka. ÉS az a helyzet hogy engem sokféle irányzat érdekel, amik jelentenének is nekem valamit: japán stílusú, old school téma, valamilyen törzsi tetoválás (maoiri), idézet.

Csak gondolom ha minden rávarratom a karomra elég ocsmány , vagy legalábbis elgondolkodtatóan érdekes képet fest majd :PP

Vélemények?

2016. márc. 22. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Miért lenne baj? Szerintem kifejezetten jó. Most képzelj el valakit, akinek minden tetoválása teljesen egységes... (nem olyat, hogy két tetoválása van, hanem hogy legalább hat és mind azonos stílusú). Kifejezetten jó, ha olyan az elrendezése, hogy formailag "egy egészet" alkot a sok-sok eltérő tetkó. Hajrá! ;)
2016. márc. 22. 20:57
 2/5 gnoomage ***** válasza:
67%
Szerintem király, főleg ha a különböző életkorszakaidat jelzi :D
2016. márc. 22. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Amíg mások véleménye számít neked a tetoválásaid elkészíttetésében, addig nem vagy érett egy tetoválásra ( sem!).
2016. márc. 22. 21:20
 4/5 Sunshinedoll ***** válasza:

Szerintem nem gáz. Mi értelme van tetováltatni, ha mér eleve beszabályozod magad, hogy milyen stílusban gondolkozz? Nekem tetszik a többféle stílus, jól néz ki akár sok van, akár kevés :)

Egyébként törzsi tetoválást ne csináltass, ha nem vagy az adott kultúra tagja, tiszteletlen dolog.

2016. márc. 23. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Én is több különbözőt tervezek, mert több stílus is tetszik. Viszont azt az egy dolgot próbálom szem előtt tartani, hogy egy testtájra ne kerüljön különböző stílus, mert nekem az már sok lenne. Tehát pl egy karon 2-3 stílus szerintem fura, de ez csak az én véleményem.
2016. márc. 23. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!