Lányok, titeket zavarna egy ilyen tetkó?
Figyelt kérdés
Már évek óta szemezek vele, és most terveztem megcsináltatni, de a barátnőm kiakadt, hogy ő nem szereti a tetovált pasikat. (megjegyzés, az exének mindkét karja, a háta, még a combja is ki volt varrva..)
Tényleg ennyire zavaró ez?
2016. aug. 11. 13:39
11/15 anonim válasza:
Nekem furcsa, hogy az oldalán van azt általában a csajok választják..de nem zavar ha egy pasi ki van varrva nekem kifejezetten tetszik én is tervezem h magamra varratok :)a lényeg h ne "dísznek" legyen ott hanem jelentsen is vmit a viselőjének 18L
12/15 anonim válasza:
Annyira nem zavar, de az biztos, hogy nem tetszik. A szép, igényes, színes nagy tetoválásokat szeretem, de ez csak valami tucat.
14/15 anonim válasza:
Tetszenek a tetoválások, de nem az ilyenek. Olyan mint egy túl nagyra nyomtatott rágós tetkó.
15/15 anonim válasza:
Ez rém béna, tucat, semmi jelentése... az ilyenek nem tetszenek. Normális tetkókkal semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!