Lányok, titeket zavarna egy ilyen tetkó?
Már évek óta szemezek vele, és most terveztem megcsináltatni, de a barátnőm kiakadt, hogy ő nem szereti a tetovált pasikat. (megjegyzés, az exének mindkét karja, a háta, még a combja is ki volt varrva..)
Tényleg ennyire zavaró ez?
Nekem az 50 első randiból a szakács jut eszembe róla:
Hát, ha olyan tested is van, mint Manaudou-nak, akkor nem zavar :D
De viccen kívül, amíg nem hülyeségek/rasszista dolgok/ stb. van rajta, vagy nem esik túlzásba (mint azok, akik még a homlokukat is kitetoválják), addig túlzottan nem zavar.
ez a konkrét tetkó nekem nem jön be, és kicsit fura nekem férfin oldalt a tetkó. Inkább vádlira, karra és hátra, vagy esetleg mellkasra szoktak tetováltatni. Főleg a csípőn lévő elég furi.
Nekem semmi bajom nincs amúgy a tatkós pasikkal, álszent is lennék, mert nekem is van 2db, de nem is fétisem.
Ez egy kissé ratyis.
De most mondom hogy be fogsz xarni.
Mivel végig lágybőrön fut a minta.
Nekem is van,ami lágybőr részen van,és tudom milyen.
Sok sikert.
Ez nem zavarna, de szerintem egy tetkó baromi sokat elmond a viselőjéről. A barátom tetováló, és nagyon meredek sztorikat hallok tőle... Egyszer bement egy csaj, hogy tetováljon fel rá valamit a pasijával kapcsolatban "Peti+Kati=örökké" valami ilyesmit. A barátom mondta, hogy ő ehhez nem adja a nevét. A csaj persze hisztizett, meg fenyegette, hogy feljelenti(?). Körübelül egy hónap múlva újra bement a lány, és megköszönte, hogy nem vállalta el, mert megcsalta a pasija.
Szóval na...nem mindegy, mi van az adott emberre tetoválva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!