Aki ért hozzá, mellbimbó piercinget mennyiért csinálják?
Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok és szeretnék egyet lövetni, nem nagyot, csak olyan kicsit mint a képen van:
2016. máj. 18. 13:22
1/7 Sunshinedoll válasza:
Nem lövik, hanem szúrják, és üzlettől függ, mennyiért (nekem 3500-ért szúrták, de láttam olyan üzletet, ahol 7000-ért csinálják - vidéki városban). Az ékszer önmagában általában egy 1000-es.
2/7 anonim válasza:
Tényleg eléggé szalonfüggő. Általában Bp-en 5-7.000 ft/szúrás, de ebben az ékszer ára is benne van. Viszont van hely, ahol 10.000 fölötti összeget is elkérnek. Ritkán találhatsz 3-4.000 ft-os árakat is.
Viszont mielőtt megcsináltatod, nézz utána a helynek, illetve keress onnan referencia alanyokat.
3/7 anonim válasza:
én Bp-en 4000-ért találtam ékszerrel együtt, és eddig csak jókat hallottam a helyről.
4/7 anonim válasza:
előző vagyok, közben megcsináltam, szuper volt, már én is alá tudom támasztani, h nagyon rendben van a hely, nayon korrektek és csak 4000 :) (ja és szúrják, nem lövik)
6/7 zsombor95 válasza:
Meg tudod mondani, hol csinaltattad?
7/7 anonim válasza:
én írtam privit , engem érdekelne hol szúrták 4 ezerért
Mert ahol én néztem nagyon drága 9 ezerért (West end tatto)
pedig az orrom ott szúrták az csak 5 volt
választ előre is köszi
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!