Aki mellbimbó piercinget csinált magának mik a tapasztalatai?
Nem tudom, milyen tűvel, akkora átmérőjűvel, mint az ékszer. Előtte valami hideg fagyasztó spray-vel lefújta, de nem igazán használ semmit. Azén piercingem egyenes, két végén két golyóval - érdemes kicsit hosszabbat venni az ideális méretnél, a bimbó ugyanis be fog dagadni kicsit, ne nyomódjon bele az ékszer.
Nem lett semmi baja, 5-6 napig napi háromszor ápoltam, kezeltem, maga a szúrás nem igazán fájt, hamar megtörtént, utána3 napig elég érzékeny volt, kb másfél-két hét alatt teljesen begyógyult.
Én nem voltam ilyen szerencsés, mint az előző.
Akkor evett volna meg a fene, amikor belementem. Azóta csak a bajom van vele, a pasi - aki kedvéért csináltattam - meg már a fasorban sincs!
#3 wow NEM TALÁL MINDEN FÉRFI DUGHATÓNAK, ÚRISTEN, MOST MIT FOGOK CSINÁLNI, EZ AZ EGY SPEC PASAS NEM AKAR MEGDUGNI ANYA MILESZ ODA AZ ÉLETCÉLOM
Szedd már össze magad, senkit nem érdekelsz. Get over yourself.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!