Olcsóbban tetoválás?
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy hol tudnék olcsóbban tetoválást készítettni? Természetesen már utánajártam a témának, tudom, hogy minőségi, rendes tetoválás nem olcsó és ne ezen akarjak spórolni. Már 2 éve szeretném a vágyott mintát magamra varratni, egyszerű fekete, egy vonalból áll az egész, kb 3x4 cm-es. 5-6000 ft-ot áldoznék rá. Reálisan gondolkodom, ez olcsónak számít, vagy inkább normál árkategória? :)
(A Mad Cats Tattoo szalont néztem ki magamnak, ha esetleg van valakinek tapasztalata, nagyon szívesen olvasnám.)
Előre is nagyon köszönöm a (normális) válaszokat! :)
Tulajdonképp nem nagyon értem az előző válaszoló válaszát. "drága Dénes vágják le a testreszed vermergezest sem kapsz"
Azt látom, hogy tele van nyelvtani hibákkal, de egy kisebb dekódolás után kb annyit akart mondani: Tetoválónak készülök, egy rendes tetoválás profi géppel készül, a profi gép drága, tehát a tetoválás is drága.
Na, most ez, úgy ahogy van, mehet a kukába ;)
A tetoválás minősége nem annyira függ a tetováló géptől, mint magától a tetoválótól. Persze van 200 ezerért is tetováló gép, de ha a tetováló maga nem képes rendesen tetoválni, akkor akármilyen drága is egy gép, sosem lesz minőségi, amit csinál! A profi, jártas, sok tapasztalattal rendelkező tetováló meg egy bóvli géppel is képes remekművet készíteni.
Kedves kérdező!
Egy 3x4 centis minta nem nagy, valóban apró, viszont az ára nem attól függ, hogy mekkora, hanem attól, hogy azt milyen stílusban (milyen nehezen) lehet megalkotni és ez mennyi időbe telik.
Ha tényleg egy vonalból álló könnyű minta, akkor 5-6 ezer forintba kerül. Pont annyiba, amennyit szánnál rá. Legalábbis itthon a szalonok alapárai ennyibe kerülnek. Persze van szalon, aki erre pofátlanul 15 ezret mond, de az már nagyon lehúzás.
Személyesen a Mad Cats Tattoo szalonjában dolgozókat nem ismerem, de tudom, hogy hol van. Így sok véleményem sincs a munkájukról és minőségükről.
Viszont kereken 1 megállóra van onnan a Móriczon az Everest. Szerintem ők jó csapat és jól is dolgoznak.
A többit meg célszerű a kiválasztott szalonnal leegyeztetni. E-mail, vagy ha lehet, akkor személyes úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!