Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lányok! Könnycsepp tetkóról,...

Lányok! Könnycsepp tetkóról, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
egy fiún, persze, aki teszik nektek, de van 1 könnycsepp tetkója. Mi a reakció? bejön? Nem? melyik oldalon van, az számít nektek? Nekem a balon lesz :D Azt nem tusom, hoyg pontosan milyen messze legyen a szememtől, abban segíthetnétek xD. Am megvan miért varratnám, Ebbe kérlek ne kössetek bele, az a kérdesem mi a véleményetek 1 ilyen, fiúrűl, depis, emós, tapasztalt, kemény? csak írjátok meg, az oltogatást m,eg leszarm

2016. ápr. 18. 22:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem mit pampogtok itt, meg húzzátok le a válaszokat, aki nem ugat bele, hogy egy vadidegen anonim ember mit varrat magára. Igen, mindenki tudja, hogy amerikai börtöntetkó, a jelentését is tudja mindenki (több is van). Ha egy f @ sza gyerek varratja magára, pláne ha okkal (nem ok ha valaki egy depis emós), akkor jó is lehet. Ganxsta Zolee-n sem nevetséges, pedig ő sem gyilkolta halomszámra az embereket. A kérdezőt pedig nem ismerjük, lehet, hogy most még kisfiú, ki tudja milyen lesz később, ha nem fog illeni hozzá, sőt nevetséges lesz vele, az ő dolga.

Az meg, hogy munkahelyre nem veszik fel emiatt baromság. Nem az őskorban élünk, amikor tetoválást még csak a bűnözők viseltek. Ha tudnátok mennyi értelmiségi, köztük orvosok, üzletemberek visel tetoválást. Nem ez minősít egy embert.

2016. ápr. 19. 19:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Hacsak nem te vagy a fiatal Johnny Depp a Cry Baby-ből, akkor inkább mellőzd.:D Nekem tetszenek a tetoválások, csak arcon nem, ott eltakarni se lehet rendesen. Persze ha az egész tested tele van varrva, és nincs máshol szabad hely, az jobb, mintha nem lenne sehol máshol, csak az arcodon.

De ha mindenképp oda akarsz, tessék egy minta, Johnny-nak így volt a filmben: [link]

2016. ápr. 19. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha van hozzá acélbetétesed es bal oldalon van es nem vagy fasiszta bejövős 😆👌
2016. ápr. 19. 22:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem is a Cry Baby jutott eszembe Johnny Deppel:D

Amúgy szerintem ciki, feltűnősködő.

2016. ápr. 20. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!