Tetováltatás utáni tünetek? Fájdalom, duzzanat?
Figyelt kérdés
Nektek, hogy volt? Mikor fájt jobban? Egyik ismerősöm mondta, hogy neki nagyon bedagadt és később sokkal jobban fájt, mint, amikor csináltatta. Veletek is így volt?2016. ápr. 17. 14:09
1/3 anonim válasza:
Nekem egy egész karos színes van.
Nekem mindig utána 1-2 nappal fájt jobban, olyan érzés volt, minta égne. De nem volt vészes. Be nem dagadt sohasem.
2/3 anonim válasza:
Három különböző helyen van tetkóm, egyik se fájt miután elkészült. A viszketős időszak viszont elég idegesítő volt, de az se tartott sokáig.
3/3 anonim válasza:
Nekem egyedül a lábfej volt rossz.. Bedagadt, lassan gyógyult, reggel amikor felálltam az ágyból és lement a vér a lábamba baromira fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!