Normális, ha tetováltatás után feldagadt az ujjam?
Figyelt kérdés
Csináltattam régebben tetoválást az ujjamra, igaz amatőr volt a csaj és szerintem nagyon mélyre ment. Ezután nem is mondta, hogyan kell utókezelni, főliázni, krémezni semmi. És akkor feldagadt.
Most ismét megyek, de egy profihoz, és a karomra lesz, ezek után is fel fog dagadni, vagy ez egy nem normális tünet volt?
2016. ápr. 15. 20:08
1/8 anonim válasza:
Fel fog dagadni. Irritált bőrrész mindig feldagad, ez normális.
2/8 anonim válasza:
Nekem a karomon van egy, de nem dagadt fel.
3/8 A kérdező kommentje:
Jó, de szerintem nekem nagyon feldagadt.
Mármint nem így, nem ilyen természetesen, mint a képen, hanem sokkal jobban és az egész ujjam kb.
2016. ápr. 15. 20:46
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a festék nem volt minőségi?
2016. ápr. 15. 20:47
5/8 anonim válasza:
Ha a festékkel lett volna baj, akkor már nem lenne ujjad. Láttam már pár berohadt tetkót. A duzzanat normális.
6/8 anonim válasza:
Nekem színes, egész lábfejet befedő tetkóm van. Háromszor három órán keresztül csinálták, utána napokig az egész lábfejem be volt dagadva, alig tudtam cipőt húzni rá. Azóta gyönyörűen begyógyult.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is begyógyult, de ismerőseim arról számolnak be, hogy náluk nem volt ilyen probléma. Azt mondták, hogy fájt nekik utána, de nem dagadt be meg semmi.
2016. ápr. 16. 02:16
8/8 A kérdező kommentje:
Meg ugye nálad az egész lábfejed tetoválva volt, így nem csoda, hogy bedagadt, de nekem az a rész is, ami érintetlenül volt hagyva. Tehát, hogy érthető legyen kb ilyen nagyságú tetkó:
és annyira feldagadt, hogy "átterjedt" még egy kicsit a tenyeremre is.
2016. ápr. 16. 02:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!