Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen olyan helyekre lehet...

Milyen olyan helyekre lehet tetováltatni, ami nme annyira feltűnő? Kis mintát.

Figyelt kérdés

2016. ápr. 16. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
csukló, tarkó, lapocka, lábfej
2016. ápr. 16. 13:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. ápr. 16. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem fol mogott van
2016. ápr. 16. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nőknél: Talp, mellbimbó köré, nemi szerv fölé. Ezek azok a helyek, amiket a bikini is eltakar. Ha férfi nemhez tartozol, akkor: talp, nemiszervre és nemi szerv köré, fölé, fenék. Ezek azok, amiket egy alsónadrág eltakar.

Aztán jöhetnek azok a helyek mind a két nemnél, amiket általában nem mutogatnak. Tehát rövidnadrág/szoknyavonal fölött combon, fenéken, férfiaknál rövid ujjú póló által takart részekre, nőknél a toppok által takart részekre.

Ezek utána maradtak a kezek, nyak, arc, lábszárak, vádlik.

Szóval a saját öltözködésed vedd alapul. Ami nem feltűnő, az az a hely, ami nem látszik.

Minden más hely feltűnik, tehát látható, tehát feltűnő. A szó legszorosabb értelmében.

Remélem korrekt voltam és érthető. Minden jót!

2016. ápr. 17. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Blueskin: talpra a legtöbb helyen nem vállalnak, mert nagyon hamar kikopik. Az ember talpa eléggé igénybevett és hámlik is.
2016. ápr. 17. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, így igaz, talpon hamar kopik. Tenyéren is, de tenyéren feltűnő, míg talpon nem az.

Most komolyan csak gondolj bele. Mi az a hely, ami nem feltűnő? Amit nem látsz. A modern emberekből nyáron látod a legtöbbet. Mármint bőrfelületre gondolva. Ha a nyári legkevesebbet takaró ruhákra gondolunk, akkor a nőknél a bikini, míg férfiaknál a sport úszónadrág. Tehát, amit ez a kettő nem takar el, az feltűnő. Mondjuk tény, sok olyan ember van, aki csak megy a vak világba és oda sem néz. De én akárhol vagyok, mindig körülnézek, megnézem az embereket.

Csinálhatunk ez alapján kategóriákat is, hogy ki mit néz meg kin és mikor. De ez tetováltatásnál, tetoválás viselésénél nem nagyon számít.

Ha azt akarod, hogy más ne lássa, csak te, esetleg a párod, akkor olyan helyre tetováltatsz. Ha munkaügyi kérdés lett volna, akkor valószínűleg benne lenne a kérdésben, vagy leírásban.

Ha tetováltatsz és mindig takarva van az adott társaság/csoport előtt, akkor úgysem veszik észre, tehát nem feltűnő. Ha pedig olyan helyen van, legyen akár nagyon kicsi is, akkor feltűnik valakinek. Most ilyenkor jönnek a kérdések, hogy: Juj, mi az? Mit jelent? Miért csináltattad? Fájt? Nem gondoltál rá, hogy öregkorodra csúnya lesz? illetve a pozitív és negatív kritikák.

Aki nem akar ilyen "szembesítést" a tetoválása mellé, az olyan helyre tetováltatja, ahol nem látják meg. Vagy mert alapból olyan testtájékon van, vagy mert az illető stílusa olyan, hogy mindig takarja azt a testtájékot.

Persze van, ami feltűnőbb, mint a többi.

Mik?

Arc a legfeltűnőbb. Ha csak nem kámzsában járod az utcát, ami alapból feltűnő lenne.

Nagyon feltűnő még a kézfej, ujjak, csukló, nyak. Ez a mimika miatt főleg. Utána jöhet az alkar, vádli, mellkas, has, lapocka, derék, esetleg a lábfej.

De nem feltűnő a szájban lévő tetoválások nagy része sem. Igen, bizonyos tetoválásokat nem vállalnak el mindenhol.

De még mindig legyen az, hogy valaki úgy tetovált, hogy más nem tudja, minthogy szét van tetoválva divatból és mindegyik a rondábbnál rondább nonfik, divatszavacskák, plázamatricák és a többi.

Tetovált vagyok én is, de akármilyen önkifejezés is, legyen inkább alkotás, mint futószalagon gyártott tintapacák.

2016. ápr. 18. 03:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszön a válaszokat!
2016. ápr. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!