Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 16 évesen szülői engedély...

16 évesen szülői engedély nélkül egy pici tetoválás? Hol?

Figyelt kérdés
Egy nagyon mini tetoválást szeretnék,hasonlót,mint amilyen Penelope Cruznak van a csuklóján.A szüleim csúnyának tartják a tetoválásokat,szóval nem hinném,hogy engednék.Akkor hol tetováltassak?

2016. ápr. 15. 11:56
 1/5 anonim válasza:
72%
18 éves kor előtt szülői engedély szükséges hozzá,mindenhol.
2016. ápr. 15. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Normális szalonban kérnek engedélyt.

Ha meg nem normális helyen csináltatod, vagy a Béla csinálja neked a konyhában, akkor az olyan is lesz!

2016. ápr. 15. 13:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Vannak olyan 16 éves kölykök akik már ennyi idősen az egész arcukat átplasztikáztatták.Én csak ennyit szeretnék és úgy tűnik,hogy nem fog összejönni. :(
2016. ápr. 15. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Sehol nem csinálnák meg. Mármint, normális helyen nem
2016. ápr. 15. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Sehol.

Várj vele, főleg ha szüleid ellenzik. Én is nagyon akartam, 15 éves koromtól kezdve, de kibírtam, 18 voltam, amikor az elsőt csináltattam, és nem bántam meg, sőt!

Egyébként szerintem ha olyan tetkót akarsz, mint Penelope Cruz-nak van, az nagyon hamar el fog mosódni (mivel brutál kicsi), főleg csuklón, és gyakorlatilag csak egy paca lesz. Szóval gondold meg szerintem.

2016. ápr. 15. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!