Vélemény a tetkóimról? KÉP.
Sziasztok, nagyjából 1 hónapja tetkózók. Van egy kedves ember aki, fel ajánlotta hogy gyakorolhatok rajta. Őszinte véleményt/kritikát kérhetnék? Rajzilag nem vagyok egy pro nagyjából haladó szinten vagyok. Rajzom.:
1.
Tetkó amit csináltam.: (Itt még csak a kontúr van meg.)
Kívül majd vastagabb lesz.
2.
3.
Ez pedig egy takarás. Első árnyékolás próbálkozásom.:
3.
Ez pedig egy félkész.:
2 éve tetkóztam először. De nagyon gyenge volt, a rajztudásom. Most(1 hónapja kezdtem újra.) Kicsit fejlődtem azóta... Tetkózás közbe szeretném, a rajztudásomat a lehetőleg legmagasabb szinte emelni.
De amíg nem vagy pro, addig jó szívvel varrsz valakire ilyen csúfságokat? Persze, hogy senki nem profi egyből, a tesóm sminkes, rajtam gyakorolta a gennyes sebeket, vágásokat, levágott ujjakat, de azokat le lehetett szedni/mosni.
Még azt is durvának tartom, amikor kezdő fodrász vág valami ocsmányságot vizsgamunkának, pedig a haj visszanő, de ez... nem tudom, hogy mondhattál igent.
Előbb tanulj meg papíron rajzolni, aztán gyakorlóbőr és végül ember.
Szerintem gyakorlással jó tetováló válhat belőled!
Ugyan látszik,hogy kezdő vagy,de szerintem ahoz képest egész jók. :)
17. Szerencsére nagyon jól fejlődők. Így rajz tanár nélkül is hatalmas fejlődéseken megyek keresztül. De inkább döntsétek ti el, hogy milyen a fejlődésem.
2éve készült tetkó 0 rajz tudással.
1.
2.
Ezt pedig malac bőre csináltam, 40 fokos lázzal.( Kicsit már izgatott voltam, és muszáj volt, ki próbálnom a gépet.)
3.
4.
Első árnyékolás próbálkozásom
5.
Durván 9-10 hónapja készült rajzom.:
6.
Ez pedig mostaniak...
Szeme kicsit elcsúszott majd javítom.
7.
Ez pedig tegnap kezdtem...
Nem vagyok még jó a színekbe... Nem rég kezdtem el gyakorolni őket....
Általában mindig 1 eszközzel dolgozok.: HB2 graffittal több eszközzel nyilván szebb tonusokat, árnyalatokat lehet elérni... Most egy faber szettet akarok majd venni...
A színes rajzaim mind olcsó színessel készültek.
Óvodás korom óta rajzolok, de rendszeresen 10 hónapja... Szinte napi szinten van hogy 10-12 órákat rajzolok egy huzamba...
A többi rajzomat meg a tetkókat már láttad/láttátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!