Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Vélemény a tetkóimról? KÉP.

Vélemény a tetkóimról? KÉP.

Figyelt kérdés

Sziasztok, nagyjából 1 hónapja tetkózók. Van egy kedves ember aki, fel ajánlotta hogy gyakorolhatok rajta. Őszinte véleményt/kritikát kérhetnék? Rajzilag nem vagyok egy pro nagyjából haladó szinten vagyok. Rajzom.:

1.

[link]

Tetkó amit csináltam.: (Itt még csak a kontúr van meg.)

Kívül majd vastagabb lesz.

2.

[link]

3.

Ez pedig egy takarás. Első árnyékolás próbálkozásom.:

[link]

3.

Ez pedig egy félkész.:

[link]

2 éve tetkóztam először. De nagyon gyenge volt, a rajztudásom. Most(1 hónapja kezdtem újra.) Kicsit fejlődtem azóta... Tetkózás közbe szeretném, a rajztudásomat a lehetőleg legmagasabb szinte emelni.

2016. ápr. 12. 10:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszenek. 😞
2016. ápr. 12. 11:11
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se tetszenek. Még kezdő vagy nagyon... Gyakorolj sokat! :)
2016. ápr. 12. 11:16
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlásnak teljesen jók. Bár biztos, hogy én nem engedném meg, hogy rajtam gyakorolj - arra ott a gyakorlóbőr.

Ráadásul amíg a rajztudásod nem kielégítő, botorság nekiállni tetoválni.

A gyakorlóbőrön is hónapokig gyakorolnod kellene még az árnyékolást például, mert ez így kevés.

A képek fakónak hatnak, és látszik, hogy ne mgyakorlott emberk sézítette őket, nincs mélység, nincs elég dimenzió...

Inkább szerezz be gyakorlóbőrt, és gyakorolj hónapokig, tiszteld meg ezzel abarátodat is, ha már megengedte, hogy használda testét - és másokat is, ez nem olyan dolog, amit el lehet kapkodni.

2016. ápr. 12. 11:19
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Az első rajzon el kellett gondolkodnom, hogy mit is akar ábrázolni. Aztán rájöttem, de picit elcseszted. Az a farkasfej inkább pávián pofának néz ki.

A második még nincs értékelhető fázisba, de nekem idétlennek tűnik a faleveles koponya motívum.

A hármast nem tudtam megfejteni, de fakó és halovány. lehet, hogy csak a fénykép nem sikerült.Valami rózsaszerű virág, de mi van alatta? Olyan mint egy turbinakerék.

A második harmadik - mert valamilyen számomra ismeretlen matematika szabálynak köszönhetően nálad a számsorban a hármas után a hármas következik :-) - pedig nagyon kezdő. Eleve, miért látszik a maszkon keresztül az orrnyílás? A koponya meg olyan elnyújtott, mint az Indiana Jones féle kristálykoponya lenne.

Összességében: nem reménytelen, de sokat kell még gyakorolnod, és lehetőleg ne emberen! Én biztos nem engedném meg, hogy bármit rám varrj.

2016. ápr. 12. 12:14
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszenek.
2016. ápr. 12. 12:23
 6/23 A kérdező kommentje:

Igen a farkas megrajzolásában 0 tapasztalatom van... Igen a számozást kicsit elcsesztem... A rózsánál nagyon rossz a képminőség... Az utolsónál pedig ilyen nyújtott a minta, és orr nyílása is ott van. 100%-ig nem tökéletes a másolás de még az alsó részéhez mennek még világosabb árnyalatok.

[link]

2016. ápr. 12. 12:42
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Értem, de így teljesen értelmetlen - már már mókás - a rajz, hiszen egy gázálarcnak éppen az a lényege, hogy elfedje a szűretlen levegő útját, vagyis a szájat és az orrnyílást.

[link]

2016. ápr. 12. 12:56
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Az ember, akit varrsz nem kedves, hanem buta és igénytelen.

Halálos beteg, és csak pár hete van hátra?

2016. ápr. 12. 13:03
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se tetszenek. Már messziről üvölt róluk, hogy amatőr vagy.
2016. ápr. 12. 13:17
 10/23 A kérdező kommentje:
8. Attól hogy valaki, adja a bőrét még nem buta és igénytelen.:) Akkor szerintem rengeteg ember buta és igénytelen. Más tetkós is magán vagy máson gyakorolt. Az hogy valaki, adja a bőrét csak egy lehetőség, arra hogy tanulhasson. Sokszor egy bénább és kicsit ostoba tetoválás is lehet szép és érzelmeket mondó. Én egy szóval sem mondtam hogy pró vagyok... Kicsit sem vagyok megelégedve, a rajzaimmal pláne a tetkókkal... De nem egy tetkóst láttam ki forrni hasonló rajz tudással.:) Mindenki valahol elkezdi. Kétlem hogy amiben nincs tapasztalatod egyből mesterien fogod nyomni. Némi érzék azért kell hozzá. Ismerek olyan tetkóst aki, 17 éve nyomja és még az enyémnél is rosszabbak. Félre értés ne essék nem le szólni akarom... De ismerek olyat is aki, 1-2 tetkójánál már szinte megközelíti a szalonba készült tetkók szintjét.
2016. ápr. 12. 13:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!