Főképp lányok/nők válaszát várnám! Mi a véleményetek az alábbi tetoválásokról?
Szeretnék magamra 1 tetoválást, de közre játszana az is hogy hogyan tetszik másoknak. Hasonló karom van mint a 2. képen látható férfinak.
Illetve hogy alapból hogy álltok a tetoválásokhoz?
Nekem nagyon bejön ha egy pasinak az egyik karján van tetoválása. Máshol pl nem tetszik annyira. ( Nekem is van ès imádom) Csak nekem máshol :)
Az első kép egyáltalán nem tetszik, olyan semmilyen.Semmi mondanivalòd eszembe nem jutna ròla .
A második az jobb, de nem jön be. Tùlzásnak tartom. Valami értelmesben érdemes gondolkodnod szerintem. Ha süt ròla hogy copy mert csak legyen nekem is :) az béna. De te tudod.
Nekem egyik sem tetszik. Persze mindkettő más színben tűnne fel, ha mondjuk illene a gazdájához. Számomra mindig az a tetoválás volt a vonzó, aminek volt valami mondanivalója és társítani tudtam a viselőjéhez.
Szerintem enged el magad, felejtsd el kinek, hogyan tetszene és válasz olyasmit, aminek számodra van jelentősége, ami neked mond valamit. Szerintem elég szexi, ha valaki titszában van annyira a saját gondolataival, érzéseivel, elméjével, hogy egy részét meg is jeleníti a bőrén.:) Úgy olyan lesz, mint valami intim titok, mindenki láthatja mégis az övé.
Oké én kicsit elfogult vagyok, és furán hangozhatok, de imádom a tetoválásokat, és bolondulok tudok egy jelentőséggel bíróért.
Szerintem elképesztő jól néz ki ha egy pasi tele van tetoválva.
Nekem mindig is nagyon tetszett, de olyat válassz, ami neked tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!