Szerintetek is gáz lenne már változtatni?
Figyelt kérdés
Elkezdtünk egy egész karos mintát a tetoválómmal, de a nagyrésze még hátra van. Viszont eszembe jutott egy teljesen új ötlet a felkaromra jutó részhez. Bizonytalanságot sugall igaz? Mármint magam felé. A minta tematikáját már nagyon régen kigondoltam. Csak az adott témám belül tetszik túl sok rajz.. :S#tetoválás #fullsleeve
2016. ápr. 5. 06:30
1/3 anonim válasza:
Kicsit túl van manapság hangoztatva,h magabiztosnak kell tűnni 😉. Nyugodtan változtass, inkább most, minthogy később azt érezd,h lehet jobb lett volna a másik mintával. Én is így jártam, igaz kisebb mintával. De előző nap megbeszéltem a tetoválóval,h van egy új ötletem, azt is megrajzolja. Mikor egymás mellett láttam a 2 rajzot, egyértelmű volt,h az utóbbi ötletem sokkal jobb. Azt csináltattam meg, és azóta is nagyon örülök,h volt "bátorságom" változtatni. Bennem is volt olyan érzés, h azt fogják hinni,h azt sem tudom, mit akarok. De ezt sikerült félretenni. Nálam is az volt,h adott stíluson, téman belül rengeteg minden tetszett, illetve tetszik azóta is.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is inkább most változtass, míg lehet. Én anno nem mertem szólni és most ott tartok, hogy járok a lézeres eltávolításra, hogy át tudjam alakíttatni, mert akárhányszor ránézek mindig azt látom, mennyivel jobb volt a másik ötletem...
Butaság volt, megbántam.
3/3 anonim válasza:
A te tested, rajtad fog ékeskedni a tetkó, tojd le hogy mit gondol a tetováló. Ő azért dolgozik hogy elégedett legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!