Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek is gáz lenne már...

Szerintetek is gáz lenne már változtatni?

Figyelt kérdés
Elkezdtünk egy egész karos mintát a tetoválómmal, de a nagyrésze még hátra van. Viszont eszembe jutott egy teljesen új ötlet a felkaromra jutó részhez. Bizonytalanságot sugall igaz? Mármint magam felé. A minta tematikáját már nagyon régen kigondoltam. Csak az adott témám belül tetszik túl sok rajz.. :S

#tetoválás #fullsleeve
2016. ápr. 5. 06:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Kicsit túl van manapság hangoztatva,h magabiztosnak kell tűnni 😉. Nyugodtan változtass, inkább most, minthogy később azt érezd,h lehet jobb lett volna a másik mintával. Én is így jártam, igaz kisebb mintával. De előző nap megbeszéltem a tetoválóval,h van egy új ötletem, azt is megrajzolja. Mikor egymás mellett láttam a 2 rajzot, egyértelmű volt,h az utóbbi ötletem sokkal jobb. Azt csináltattam meg, és azóta is nagyon örülök,h volt "bátorságom" változtatni. Bennem is volt olyan érzés, h azt fogják hinni,h azt sem tudom, mit akarok. De ezt sikerült félretenni. Nálam is az volt,h adott stíluson, téman belül rengeteg minden tetszett, illetve tetszik azóta is.
2016. ápr. 5. 09:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább most változtass, míg lehet. Én anno nem mertem szólni és most ott tartok, hogy járok a lézeres eltávolításra, hogy át tudjam alakíttatni, mert akárhányszor ránézek mindig azt látom, mennyivel jobb volt a másik ötletem...

Butaság volt, megbántam.

2016. ápr. 5. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:
A te tested, rajtad fog ékeskedni a tetkó, tojd le hogy mit gondol a tetováló. Ő azért dolgozik hogy elégedett legyél.
2016. ápr. 6. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!