Tetoválás előtt meg lehet változtatni a mintát?
Figyelt kérdés
Egy feliratot szeretnék a hátamra tetováltatni. Kb két hete voltam bent a szalonban időpontot foglaltatni, és papíron kinyomtatva vittem a mintát, de mind a méretén, mind a betűtípusán változtatnék.. ez lehetséges nem? Nincs kőbe vésve h nekem akkorába és olyan betűtípussal kell nem? Felhívjam előtte a tetoválót, van neki előzetesen dolga a mintával, vagy elég, ha csak a tetoválás előtt szólok?2013. aug. 4. 21:41
1/5 anonim válasza:
A sablont meg kell csinálnia szóval szerintem hívd fel.
2/5 anonim válasza:
Bár nem tudom mikor rajzolják a sablont. :D Szóval jobb lesz ha felhívod.
3/5 anonim válasza:
Attól függ mennyiben változott.
Előtte nyilván fel kell rajzolnia a hátadra.
ha nem nőtt 3x akkorára, esetleg kisebb lett akkor nem feltétlen kell szólni. Ha jelentősen sok idő a rajzváltoztatása, akkor illik, mert mivan ha utánad jönne valaki és azt hitte eddig, hogy időben befér.
4/5 A kérdező kommentje:
okés köszönöm, holnap akkor mindenképp felhívom, mert kedden megyek tetováltatni! :)
2013. aug. 4. 21:51
5/5 A kérdező kommentje:
kisebb minta lesz, mint amit vittem minta... és Live Laugh Love felirat lesz, csak más betűtípussal, semmi extra
2013. aug. 4. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!