Szerintetek, egy 16 éves lánynak nem felelőtlenség még a tattoo?
Nekem is van tetkóm.
Szerintem felelőtlenség, illetve 40 éves kor körül
már sok mindent bán az ember, ami egykor jó vagy csúcsszuper ötletnek
Tünt....
Felelőtlenségről csak ott beszélhetünk, ahol van ész és belátó képesség. Neked még nincs, de később még lehet. Talán 4 év múlva. Szóval, majd 20 éves korodban lesz felelőtlenség a tetoválás.
Általában a 16 éves kor a jellemző időszak, mikor a kölykök végleg és visszavonhatatlanul elsz@..ják az életüket.
25 vagyok, négy tetkóm van (ezek között teljes dekoltázs és comb teljes külső oldal, tudom miről beszélek). Az elsőt tizenhat évesen csináltattam, a bokámra egy japán szót (nem szeretet vagy narancsos kacsa, jelentett is számomra valamit a szó). Nem bántam meg, azóta éltem Japánban is, beszélem is a nyelvet szóval nem nagyon tud belekötni senki :) Egyébként lett azóta még egy kanji szimbólumom nagyon személyes jelentéssel a bordámra, ez az egy tetkóm van amiről csak kevesen tudnak, mert gyakorlatilag csak fehérnemű nélkül látszik :)
Szerintem ha tetováltatsz, akkor olyat ami neked sokat jelent és nem kifejezetten divat tetkó, ez az elmúlik sok mindenkinek kell most. Én ha újra csinálhatnám szerintem újra bevállalnám az első tetkómat, de kicsit egyedibb módon, nem csak simán a karaktereket.
Egyébként kinéz hogy hamarosan átüttetem/ kibővítettem kicsit, mert azóta sajnos sokat fakult, sok napfény stb.
Szóval az életkor szerintem nem baj de legyél biztos benne hogy teszel bele egyéniséget. Ha pedig nem tudsz még kitalálni olyan mintát, ami tényleg kifejez, akkor van még előtted fejlődés, amin át kell esni a tetkó előtt.
Nem kell izgulni a szalon megvár egyre csak fejlődnek a tetkósok :)
Szerintem is csak hennával vagy egyéb tartós festékkel csináltass akármit is magadra egyelőre.
Az elmúlik szó nekem elég negatívnak hat, a halál, mint elmúlás jut róla eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!