Szeretnék egy tetoválást, de fogyózok mellette, sokat kell fogynom, így nem fog összemosódni a felirat?
Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 08:38
1/6 anonim válasza:
De igen! Ha mondjuk 3,4 kg-tól szeretnél megszabadulni,az még oké,nem fogja befolyásolni.Ha viszont 20,30 kg ról beszélünk akkor nem érdemes MÉG csináltatni tetoválást,max utána,ha elérted a kívánt súlyt.
2/6 anonim válasza:
77 kg-osan csináltattam a karomra feliratot.
Voltam azóta 54 kg, semmi probléma nem volt a tetoválással.
Nyilván ha pl hasra tetováltat valaki, más a helyzet.
3/6 anonim válasza:
Én 95 kilósan tetováltattam a karomra és a lábamra. Jelenleg 66 kiló vagyok, és a tetkóm semmit nem változott..
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. febr. 16. 11:38
5/6 anonim válasza:
Attól függ hova akarod. Pl hason, oldaladon torzulhat a minta
6/6 anonim válasza:
Hason és combon nagyon könnyen torzul a minta, de elég gyakran a felkaron is. Ahol a legkevésbé látszik meg a tetováláson a változás az a csukló és a boka környéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!