Ez a tetkó hol nézne ki jól?
Figyelt kérdés
A csuklómra gondoltam, de az össz-vissz 5,5 centi széles... Nem mutatna hülyén olyan piciben?
Esetleg a könyökhajlatom alatt, az alkarom belső felére gondoltam még. (Ott ugye lehetne kicsit nagyobb.)
2016. febr. 15. 23:48
1/9 anonim válasza:
A csuklódon, a bokádon vagy a medence csontnál. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Medence csont nem túl szerencsés, mert ha felszedek 20 dekát, a hasam kerekedik ki :D
Bokánál icipici lenne és az a hely annyira nem is tetszik, de én is a csukló felé hajlok inkább :) Köszi!
2016. febr. 16. 00:04
4/9 gnoomage válasza:
Csukló, nyak hátsó részén tarkó alatt... Szerintem ezeken néz ki jól, máshol nagyobban olyan gatyi beütése van, így még jó is...
5/9 anonim válasza:
Nyak hátsó részén, ahol a haj takarja.Piciben.
6/9 anonim válasza:
De egyébként ne csináltass tetkót.Addig vagy szép, amíg ilyet nem hordasz magadon.
7/9 anonim válasza:
Simán jó csuklóra.Mert nem egy nagy valami a minta,nem igényel annyira részletes kidolgozást sem.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. febr. 16. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!