Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Akinek van piercing-je elmonda...

Akinek van piercing-je elmondaná milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
A közeljövöben szeretnék a szemöldökömbe piercinget , egy-két ismerösömnek van és nekem is tetszik . Akinek van már az elmondaná milyen érzés ? mennyire fáj ? elérzéstelenítik ? elöre is köszi :D

2016. febr. 6. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

ha nem profi helyen csináltatod, akkor el is fertőződhet.

én végignéztem a youtubon erről egy pár perces videót. hát őrület, hogy mennyit jajgatott a csaj. ezekután eltörném a kezét ha valaki nekem pircinget akarna belém rakni.

2016. febr. 6. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Lefertőtlenítik, utána jelölik, majd egy kis jégspray, majd átszúrják. Nem fáj jobban egy injekciónál, vagy vérvételnél. Szóval nem vészes.

Gyógyulási ideje eléggé változó és sok embernél kidobja a szervezete (van akinél csak évek múlva).

2016. febr. 7. 10:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is jajgatok de inkább a félelemtől (piercinges srác egyszer elkezdett röhögni annyira hülyén vinnyogtam :D ), aztán ránézek és úgy döntök totál megérte, így van egy orr pc-m, egy köldökben, egy industrial és 4-4 füllyuk szóval nem paráztam be az első után. Amúgy inkább éget, de tényleg csak 2-3 másodpercig fáj a szúrás (orrba xar volt, ott hosszabb ideig tart mert nem egyenes lyukat kell szúrni elvileg a könnyebb karika berakás miatt vagy vmi ilyesmi) utána észre se veszed és már bent is van a piercing.
2016. febr. 7. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!