Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Vékony csuklóra rá lehet...

Vékony csuklóra rá lehet szépen tetoválni ezt a mintát? Hogyx jól mutasson?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jan. 30. 22:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A pentagramma a köztudatban sátánista szimbólumként él (pedig a sátánista "pentagramma" nem ilyen, ugyanis a felső két ága nyújtott), ezért kicsit rizikós a dolog. De miért nem cici fölé csináltatod, mint a Winchester fiúknak?
2016. jan. 31. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:

És itt a pont az utolsónál. Aki nem tudja, hogy mit jelent ez az ábra (márpedig szerinted az emberek 90%-a nem tudja) az sátánista szimbólumként tekint rá ami nem jó belépő, sehova.

Rengeteg helyen ahol azelőtt tiltott volt a tetoválás, most már felveszik az embert, de ennek alap feltétele, az olyan tetoválás ami nem osztja meg az embereket.

Csak hogy értsd mit akarok mondani: ennyi erővel egy horogkeresztet is tetoválhatnál a csuklódra, az emberek szemében ugyanolyan negatív ennek a szimbólumnak is a megítélése. És hidd el, nem fogják megkérdezni, hogy mi ez. Az emberek nem kérdeznek, csak ítélnek.

2016. febr. 1. 21:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Pont leszarom az embereket. :D Amúgy nagyon úgy néz ki gyári munkánál úgyse lesz jobb állásom, ott meg tök mindegy.
2016. febr. 1. 22:01
 14/16 anonim ***** válasza:
44%
Egy életen át gyárban? Nem baj, így legalább elintézed magadnak, hogy ha valaha is kapnál jobb esélyt azt egy múló hóbort miatt ne kapd meg. Gratulálok.
2016. febr. 2. 15:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy kapnék jobb esélyt. Több mint egy éve munkanélküli vagyok, csomó helyre beadtam a jelentkezésemet, egyedül egy cégtől hívtak vissza, de az meg alja hely volt, mindenki otthagyta egy hónapon belül.
2016. febr. 2. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Figyelj, Te tudod. Ha egy életre el akarsz vágni magadtól minden lehetősséget, akkor hajrá. De én úgy gondolom, hogy attól még, hogy most rosszul állsz, még nem biztos, hogy 5-10-20 év múlva is ez lesz a helyzet. Másfél éve még én is munkanélküli voltam és most köszönöm szépen, jól vagyok. De kétlem, hogy egy "sátánista" tetoválással ez sikerült volna tekintve, hogy a főnököm mélyen vallásos. Ez a lehetőség jött velem szembe, ezzel éltem.
2016. febr. 2. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!