Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mikor elkezdtek tetoválni...

Mikor elkezdtek tetoválni elájultam. Hogy kezdjünk hozzá legközelebb?

Figyelt kérdés
valójában késő délután kezdték el, és csak reggelire ettem, az után nem. ez számít? alapból keveset eszek ezért nem tűnt fel hogy éhes lennék. a karomra csinálták, először elkezdett zsibbadni, utána hirtelen mindenem zsibbadt majd elájultam. nagyjából 2 centi kontúr lett kész a 15 centis mintából. ez volt/lesz majd az első tetoválásom. szerintem a fájdalomküszöböm tetejét érintette. legalább annyira fájt mint amennyire gondoltam. legközelebb mit, mikor és hogyan csináljak hogy ne ájuljak el megint?
2016. jan. 19. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát pl. egyél normálisan, igyál elegendő folyadékot (vizet, gyümölcslevet) és feküdj le, ha ez lehetséges.
2016. jan. 19. 16:12
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Legközelebb ne tetováltass. Ez a legegyszerűbb megoldás.
2016. jan. 19. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Alap dolog, hogy tetoválás előtt bőségesen kell enni, inni...
2016. jan. 19. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Előtte rendesen egyél és igyál, vigyél magaddal szőlőcukrot és vizet.
2016. jan. 20. 18:36
 5/8 A kérdező kommentje:
ha szőlőcukrot eszek előtte, meg rendesen eszek akkor mennyire biztos, hogy nem fogok elájulni? tehát ettől lettem rosszul?
2016. jan. 20. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos, de segítenek abban, hogy a vércukorszinted és a vérnyomásod normális maradjon.
2016. jan. 21. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
sehogy
2016. jan. 21. 23:20
 8/8 A kérdező kommentje:
azt a kérdést sehol nem tettem fel, hogy folytassam-e vagy sem.
2016. jan. 25. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!