Tetoválni szeretnék magamra ennek dizájnjában kérek segítséget ( ha látjátok hogy kaptam már választ az ne tántorítson el a válaszadástol Minden ötletre kivancsi vagyok)?
Figyelt kérdés
A VH.-k idején elesett/harcolt Magyar katonák emlékére/tiszteletére szeretnék egy kisebb méretű NEM szines es leegyszerűsített tetoválást mivel ez az első. Katona akarok lenni szoval motiváló feladatot is el kéne látnia. Valami nemzeti jelképet is belerakhatnánk vagy egy egyértelmű utalást hogy Magyar utalása van neki. Nos erre várnék komolyabb ötleteket. Akár olyanról akinek ez a munkája.
A kérdésre válaszoljatok ne azon filozzatok miert nem megyek vele személyesen szalonba segítségért. Orulnek ha valaki leulne es egy hasznalhato segítséggel allna elo nekem igazan hálás lennék neki.
Köszönöm. Mdjon isten
2015. okt. 15. 21:52
1/1 anonim válasza:
Amit szeretnél elég gyakori kérés, bár többnyire nem katonák, hanem skinheadek, nemzeti rockerek varratnak ilyen témájú mintákat. Nézelődj hazai tetováló magazinokban vagy a guglin, ha látsz kedvedre valót rajzoltasd át egy picit, hogy a tied egyedibb legyen és varrasd fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!