Nem tudom eldönteni milyen tetoválást?
Nos kezdeném
20 éves vagyok és fiú.
szeretnék tetoválást(eddig még semmilyen nincs)
egy felkar váll tetoválás jött szóba eddig, és azok közül is olyat szeretnék ami esetleg kicsit színes kékes nem a a maori féle fekete tetoválások
erről beszélek: [link]
viszont ennek számomra nem sok jelenteni valója lenne..
a másik meg még ami jó lenne az a teli hát tetoválás
valamilyen normális igényeset, tehát nem sárkány, ilyen olyan koponya meg a többi hülyeség:D
viszont van gerincferdülésem is nemtudom az mennyire befolyásolja esetleg nem lenne olyan feltünő
köszi
Amíg nem vagy benne 100%, ne csináltass tetoválást!!!
Az a lényege, hogy kitaláld mit szeretnél.Ha van elképzelés,és elhatározás,bemész egy jó nevű szalonba ahol rajzoltatsz mintákat,és amelyik tetszik felvarrják.
amúgy amit belinkeltél,állati jó :D nekem is tetszenek az árnyékos minták,amiknek van története és a fekete mellett max egy szín jelenik csak meg!
találd ki a mintázatot!
ja és a maori már annyi embernek van, nincs mögötte semmi tartalom...azt csak akkor,ha utánaolvasol, hogy mit jelent, honnan ered és ha rád is igaz,ami azzal kapcsolatos!
legyél egyéni majd a mintáddal,szerintem találd ki előbb 100%-ra.
(minél nagyobb mintában gondolkozol,annál nehezebb bővíteni! a legtöbb ember úgy tetováltat, hogy mikor készen lesz,már a fejében van a következő minta,amit szeretne,szóval vigyázz,mert könnyen tetkófüggő is lehetsz :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!