Biohazardxxx kérdése:
Az bunkóság ha egy tetoválást más tetováló fejez be mint aki elkezdte?
Figyelt kérdés
Szóval jó ismerősöm aki elkezdte csinálni de kicsit kezdünk eltérni az eredeti mintától mivel sokat módosított rajta és találtam pár hibát a művében... Szóval nem tudom hogy működik a dolog és bántó lenne e ránézve de nem akarom megsérteni sem.2016. jan. 9. 22:53
1/3 anonim válasza:
Lehet nem fog örülni de ha nem tetszik akkor fejezze be és csinálja más. A haveromnál is igy volt, másik fejezte és színezte ki a lábszár tetkoját. És igaza volt mert szép lett végül. Az a baj hogy ő is nehezen talált masik embert aki elvállalta a mások elcsépelt művét és helyrehozza.
2/3 anonim válasza:
Ez szerintem olyan téma, amiben nincs barátság. Ha nem tetszik, ahogy dolgozik, vagy elrontja, akkor igenis menj máshoz, mert neked kell ezzel együtt élned, és egy "bocsi" a végén nem fog segíteni rajta.
3/3 anonim válasza:
Te fogod viselni egy életen át, ha nem tetszik menj el máshoz! Főleg ha nem is teljesen azt tetoválja rád amit szeretnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!