Magamra tetováltassam a Sötét Jegyet?
Én úgy 12 éve vagyok HP fan, most vagyok 26, sok korszakon átestem már, de a Potter mániám még mindig él. Szerintem ez nem olyan dolog mint egy pl. egy együttes, amit idővel megun az ember (természetesen együttesből is van olyan ami végigíséri az életedet, de én pl. 3-4 együttestől rendesen fogom a fejem, hogy mégis hogy hallgathattam én ezt tíz éve).
Én mondjuk magukért a tetoválásokért nem rajongok, kb. hidegen hagy a dolog, de ha már csináltatnék egyszer egyet, úgy érzem nem bánnám meg ha ebből a világból választanék valamit.
Amit én esetleg tanácsolnék az az, hogy ne alkarra csináltasd, mert egyrészt az túl tipikus (nyilván úgysem fogja senki azt hinni, hogy igazi sötét jegy, úgyhogy tök mindegy, hogy nem könyvhű az elhelyezkedése), másrészt ha már egy életen át rajtad lesz, nem árt ha olyan helyen van amit egy póló vagy egy nadrág mindig tud takarni.
A másik, de ez csak az én személyes véleményem, hogy a tipikus filmes sötétjegy (ez: [link] elég vacak, én ezt biztos nem tetováltatnám magamra, de rengeteg variáció van a neten, szerintem ha végül megcsináltatod, mindenképp nézz jól szét mielőtt döntesz.
Az elképzelés jó. Viszont maga a minta olyan mintha egy 10 éves rajzolta volna. Ha szeretnéd magadra tetoválatni, javaslom ne az eredeti legyen. Próbáld meg kicsit átalakítani.
Mindenki azt tetovál magára amit szeret. Ha Te ezt szeretnéd akkor csináld. Ne itt kérd ki az emberek véleményét. A való életben úgyis lesz pozitív negativ reakció. :)
Köszönöm a válaszokat :)
Én se feltétlenül a filmes változatra gondoltam, viszont mindenképpen alkarra szeretném. Ha nagyon muszály akkor ott is el lehet takarni és vannak már külön erre tervezett alapozók, de ahogy látom az emberek egyre elfogadóbbak a tetoválásokkal.
Annak aki esetleg hülyeségnek tartja a Harry Potter világát (félrértés ne essék természetesen Isten adta joga) csak egy mondatot tudok küldeni:
"It's real for us." S.S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!