Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lézeres tetoválás eltávolításo...

Lézeres tetoválás eltávolításon volt már valaki az Invictus Tattoo szalonban?

Figyelt kérdés
Egy nagyon elrontott szemöldök tetoválástól szeretnék megszabadulni! Aki volt már ott lézereztetni, mik a tapasztalatok?

2015. dec. 29. 08:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy kedves ismerősöm járt eltávolításra hozzájuk, jól sikerült. Viszont többször kellett mennie és fájdalmas volt.
2015. dec. 29. 10:24
 2/7 anonim válasza:
Én jártam. Csak ajánlani tudom. A csaj, aki csinálja, egy tündér. Az ára is elég kedvező és hatásos a kezelés.
2016. jan. 6. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. Még annyira sem, mint maga a tetoválás anno.
2016. jan. 26. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
lézerrel távolították el a filmben a csaj hasáról a nagy tetoválást. iszonyúan fájt neki. mintha forró serpenyőt értetnének hozzá. 6 alkalom kell hozzá.
2016. febr. 9. 07:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen film? Hagyjuk már... Egyáltalán nem fáj. És ez saját tapasztalat, nem pedig filmben láttam...
2016. febr. 9. 17:10
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Közben már voltam, de még csak egy alkalommal. Nem mondom hogy nem fájt, de annyira azért nem volt vészes :) Már első alkalommal is rengeteget halványult, pedig nem kozmetikai a tetoválásom. Remélem 3 alkalomnál többet azért nem kell majd mennem.
2016. febr. 15. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Remélem, nem baj, hogy kérdezek, de tapasztalatok? :)

Csakmert én is elmentem, és kíváncsi vagyok mire számíthatok.

2018. jan. 13. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!