Ha a tetoválásra már nem teszek fóliát, csak krémezem, azzal nem fogom kitenni annak a veszélynek, hogy könnyebben beleragad a por, kosz, stb?
Figyelt kérdés
2015. nov. 11. 11:27
1/5 anonim válasza:
Attól függ hány napos az a tetkó?
2/5 A kérdező kommentje:
Egyelőre még csak 2, holnap vagy holnapután tervezem elhagyni a fóliát. Festéket már nem dob ki, így csak a szennyeződések ellen fóliázom.
2015. nov. 11. 11:43
3/5 anonim válasza:
Én szerintem tartsd rajta legalább még 2-3 napig. Mit ábrázol a tetoválásod? :D Egy érdeklődő. Köszi!
4/5 anonim válasza:
Első vagyok, akkor leveheted, sőt vedd le, mert befülled a bőr!
Tetkót így kell kezelni: [link]
Én betartottam, és gyönyörű lett!
5/5 anonim válasza:
Embere válogatja! Én az első tattoo-mra tettem csak fóliát.. Nekem spec begyulladt, begennyedzett tőle, mert bepállott. A két lábam szarrá van varva, meg itt ott is van még tattoo, és sosem fóliáztam egyiket sem. Gyönyörűen gyógyult, semmi bajom nem volt vele. Kéztörlővel tekertem be, hogy ne menjen bele a kosz és rögzítettem egy darab ragtapasszal. Nem pállott be, kapott levegőt és hibátlanul gyógyult. kb másfél hét alatt teljes volt a gyógyulás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!