Mennyit szánjak erre a tetoválásra? A tetováló azt mondta hogy én mondjak árat, de én nem igazán értek hozzá.
Nem szalonban csinálom és hozzáteszem hogy viszonylag olcsón szokott tetoválni mindenkinek, nekem pedig rokonom is. A hátamra lenne. [link]
Előre is köszönöm a válaszokat.
Rokon nemrokon én tuti nem tetováltatnék olyannal, akinek nem néztem meg legalább 10 munkáját. A másik, hogy még a döntés előtt körbenéznék, hogy hol és milyen körülmények között dolgozik, mert elég szigorú higiéniai szabályok vonatkoznak erre a tevékenységre.
Árat pedig úgy kalkulálj, hogy általában órabérben dolgoznak, kérdezd meg hogy kb mennyi idő igényesen szépen kidolgozni, és azt szorozd be 4000-5000 Ft-al.
-ez a mint foscsi. bocs, de nem néz ki jól, el van rajzolva, sablonos, nincs semmi dinamikája.
-amennyiben egy az egyben lenne, én olyan 16-17 e körülre mondanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!