Milyen szimbólum lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
Jóideje szeretnék egy tetoválást a szívem alá; az egyik volt osztályfőnököm aláírását, mert rengeteget segített , mindig mellettem áll ami napig és lényegében minden túlzás nélkül megmentette az életem (privát jellegű sztori, ha nem muszáj, nem mesélek most sokat). Az aláírás standard, de szerintetek milyen szimbólum jellemezné a legjobban a kapcsolatunkat? Egy pici tetkót szeretnék csak, csak az aláírással, hacsak nem fog meg nagyon egy javaslat.2015. nov. 1. 19:32
1/1 anonim válasza:
érdekes választás, egyedi az biztos. Ha neki köszönheted az életed (?!) akkor én az ankh szimbólumot ajánlanám neked, az az élet szimbóluma, vagy akár egy ekg jel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!