Jól nézne ki egy ilyen tetoválás?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és életem első tetoválásait szeretném megcsináltatni. Arra gondoltam, hogy jobb karomra oroszul írnám, hogy nagymama (бабушка), a balra pedig hogy nagypapa (дедушка).
A mellkasomra (bal) pedig szeretném ezt íratni: 一起更好 kínaiul azt jelenti, hogy együtt jobb.
Szerintetek jól nézne ki? Minden ötletet nagyon köszönök, akinek van valami tanácsa, hogy mit ne, mit igen az kérem írja le!
Egyébként mindent fekete lenne.
Köszönöm
2015. júl. 18. 13:23
1/8 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy amit a karomra akarok azt az alkaromra.
2015. júl. 18. 13:24
2/8 anonim válasza:
Beszelsz oroszul? Vannak orosz felmenoid? Beszelsz/olvasol kinaiul? Vannak kinai felmenoid?
Ha ezek kozul BARMELYIKRE is 'nem' a valasz, ne csinald, mert csk kirohogteted magadat.
3/8 A kérdező kommentje:
Beszélek oroszul de nem hiszem hogy azért, mert nincs közöm a kínai nyelvhez nem varrathatnék magamra kínai tetoválást...
2015. júl. 18. 14:02
4/8 anonim válasza:
Rosszul hiszed. Az ilyen zsenik szoktak megkapni a tetovalotol az 'edes-savanyu martas' meg a 'csirkeaprolek' jelentesu tetkokat. Bar amennyi eszed neked van, nem rontana az osszkepen...
6/8 anonim válasza:
Szerintem is hülye ötlet, pláne, ha nem is beszéled az adott nyelvet. Ennyi erővel azt is magadra írathatnád, hogy illatosz omlósz cirkehúsz.
7/8 anonim válasza:
szerintem akkor már minden legyen orosz
fura belekeverni a kínait
8/8 anonim válasza:
szerintem a szöveg is szar meg a kínai és az orosz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!