Mivel magyarázzam a tetoválást?
Főleg azokhoz szól most a kérdésem, akik büszkélkednek eggyel (vagy többel). Azok, akik tökre ellenzik, ne adj isten még valami baromi okos megjegyzésük is van a tetoválás témához kapcsolódóan, mint például önbizalomhiányra utal, esetleg szar ember vagyok és hajléktalan szipus lesz belőlem 10 év múlva, ne is írjanak ide, mert az első pár szó után úgyis továbbgörgetek.
Az lenne a kérdésem, hogy azoknak, akik meglátják a tetoválásokat a testemet, mit érdemes mondani? Senkinek nem tartozom magyarázattal arra a kérdésre, hogy "miért jó ez", vagy "minek kellett televarrnom az egyes testrészeim", de azért mindenkit nem küldhetek el a vérbe, aki felteszi a kérdést. A tetkóim szimplán baromi jól mutatnak (nem, nem nonfig vagy kínai random szöveg), és némileg van közöm a témához, amit választottam, de nem mondhatnám, hogy hú de meghatározó dolog az életemben. Mégis mindenki valami olyan magyarázatot vár a feltett kérdések után, amibe nem lehet belekötni. Ti ilyenkor mit reagáltok? Ha azt mondja az ember, hogy "mert jól néz ki", akkor kiakadnak, vagy ha nem valami barom évszám meg valami iszonyat mély bölcsesség, akkor is jön a sav, na, én ebből nem kérek amúgy se.
Én most gondolkodom nagyon az első tetováláson.. Sose gondoltam semmi rosszat azokról, akiknek van, de én úgy gondoltam, hogy soha nem varratnék magamra semmit. Leginkább azért, mert nem volt olyan és csak azért mert tetszik nem is akarnék.
Viszont most olyan dolog történt az életemben, olyan meghatározó gondolat tört elő, amit nem tagadhatok, mert magamat tagadom meg.
Azonnal tudtam mit szeretnék és még kicsit bizonytalankodok, de egyre inkább szeretném ezt.
Ha megkérdeznék miért, akkor annyit mondanék, hogy sokat jelent nekem, én pontosan tudom miért ezt, miért így és ennél többet nem szeretnék megosztani.
Ha te azért csináltattad ezeket, mert tetszettek, akkor mondd ezt..hiszen a te motivációd ez volt, és ha ez neked rendben van, akkor másnak sem lehet kifogása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!