Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mivel magyarázzam a tetoválást?

Mivel magyarázzam a tetoválást?

Figyelt kérdés

Főleg azokhoz szól most a kérdésem, akik büszkélkednek eggyel (vagy többel). Azok, akik tökre ellenzik, ne adj isten még valami baromi okos megjegyzésük is van a tetoválás témához kapcsolódóan, mint például önbizalomhiányra utal, esetleg szar ember vagyok és hajléktalan szipus lesz belőlem 10 év múlva, ne is írjanak ide, mert az első pár szó után úgyis továbbgörgetek.

Az lenne a kérdésem, hogy azoknak, akik meglátják a tetoválásokat a testemet, mit érdemes mondani? Senkinek nem tartozom magyarázattal arra a kérdésre, hogy "miért jó ez", vagy "minek kellett televarrnom az egyes testrészeim", de azért mindenkit nem küldhetek el a vérbe, aki felteszi a kérdést. A tetkóim szimplán baromi jól mutatnak (nem, nem nonfig vagy kínai random szöveg), és némileg van közöm a témához, amit választottam, de nem mondhatnám, hogy hú de meghatározó dolog az életemben. Mégis mindenki valami olyan magyarázatot vár a feltett kérdések után, amibe nem lehet belekötni. Ti ilyenkor mit reagáltok? Ha azt mondja az ember, hogy "mert jól néz ki", akkor kiakadnak, vagy ha nem valami barom évszám meg valami iszonyat mély bölcsesség, akkor is jön a sav, na, én ebből nem kérek amúgy se.

2015. okt. 4. 20:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Görcsösen viselkedsz,nem kéne ennyit aggódni mások véleménye miatt.Mert így érzed jól magad ennyi!:)szerintem aki nagy életérzéseket magyaráz bele az hazudik és csak tetszett neki.(Persze mindig vannak kivételek)
2015. okt. 4. 21:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát, sajna ezt a tulajdonságom még nem sikerült levetkőzni és akik kicsit is számítanak, nekik adok a véleményére.
2015. okt. 4. 21:14
 3/13 anonim ***** válasza:
"Ugyanazért, amiért rajtad ez a cipő van. Tetszett, és jól áll!" - kb. ennyit válaszolnék.
2015. okt. 4. 21:28
 4/13 opened paradise ***** válasza:
89%
"Miről beszélsz? Én így születtem!"
2015. okt. 4. 22:26
 5/13 anonim ***** válasza:

2. kérdés:

[link]

Egyébként már a kérdésed hosszú bevezetőjéből látszik,h túl sokat agyalsz azon,h vajon mások mit szólnak a dolgaidhoz. Ne tedd, ennyire görcsösen nem lehet élni.

Ha vki nem "jó szándékból" érdeklődik akkor: "nem kellett, semmire nem jó, de nekem tetszik" és kész.

2015. okt. 4. 22:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van, tudok róla. És igyekszem levetkőzni ezt a tulajdonságom. Köszönöm a válaszokat.
2015. okt. 4. 22:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Uhh... hányszor megkapom ezeket a kérdéseket... Szinte minden új embertől, akivel megismerkedek. Egy olyan buliban, ahová viszonlag ismeretlenként megyek, rendesen lefárasztanak már a végére. A "miért kellett" kérdésre a legegyszerűbb (és valószínűleg te is így gondolod), hogy neked ez tetszik, így érzed jól magad. A konkrét minta "ezt miért?", "mi ennek a jelentése (...)" kérdésre pedig vagy kifejted, hogy miért, vagy megmondod, hogy ez tetszik, vagy nagyon személyes a számodra, ezért nem szeretnéd elmondani. A sokadik ilyen kérdésre meg egy egyszerű "leszarom" is megfelel.
2015. okt. 5. 00:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Lány vagyok és van egy egész karos színes tetoválásom. De eddig (5 éve van meg) ilyen kérdéseket nem kaptam. Sokan dícsérték, de hogy "miért jó ez", na, ilyet senki nem kérdezett.

Ha megkérdeznék, akkor annyit mondanék, hogy mert nekem tetszik.

Tőled kik kérdezgetik?

2015. okt. 5. 13:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha ellenérzést látok az emberen, szemrehányást, akkor csak mosolyogva mondom, hogy mert nekem így jó. Ha szimpla érdeklődést làtok rosszindulat nélkül, akkor elmondom. Egyébként ne foglalkozz mások véleményével! Ameddig senkinek nem ártasz, senkinek semmi köze a te életedhez, mindenkivel annyit osztasz meg, amennyit akarsz, és senkinek nincs joga számonkérni. Aki elítél miatta, annak elég szegény élete lehet...
2015. okt. 5. 14:29
 10/13 anonim ***** válasza:
én azt szoktam mondani, hogy mert nekem tetszik
2015. okt. 6. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!