Mivel magyarázzam a tetoválást?
Főleg azokhoz szól most a kérdésem, akik büszkélkednek eggyel (vagy többel). Azok, akik tökre ellenzik, ne adj isten még valami baromi okos megjegyzésük is van a tetoválás témához kapcsolódóan, mint például önbizalomhiányra utal, esetleg szar ember vagyok és hajléktalan szipus lesz belőlem 10 év múlva, ne is írjanak ide, mert az első pár szó után úgyis továbbgörgetek.
Az lenne a kérdésem, hogy azoknak, akik meglátják a tetoválásokat a testemet, mit érdemes mondani? Senkinek nem tartozom magyarázattal arra a kérdésre, hogy "miért jó ez", vagy "minek kellett televarrnom az egyes testrészeim", de azért mindenkit nem küldhetek el a vérbe, aki felteszi a kérdést. A tetkóim szimplán baromi jól mutatnak (nem, nem nonfig vagy kínai random szöveg), és némileg van közöm a témához, amit választottam, de nem mondhatnám, hogy hú de meghatározó dolog az életemben. Mégis mindenki valami olyan magyarázatot vár a feltett kérdések után, amibe nem lehet belekötni. Ti ilyenkor mit reagáltok? Ha azt mondja az ember, hogy "mert jól néz ki", akkor kiakadnak, vagy ha nem valami barom évszám meg valami iszonyat mély bölcsesség, akkor is jön a sav, na, én ebből nem kérek amúgy se.
2. kérdés:
Egyébként már a kérdésed hosszú bevezetőjéből látszik,h túl sokat agyalsz azon,h vajon mások mit szólnak a dolgaidhoz. Ne tedd, ennyire görcsösen nem lehet élni.
Ha vki nem "jó szándékból" érdeklődik akkor: "nem kellett, semmire nem jó, de nekem tetszik" és kész.
Lány vagyok és van egy egész karos színes tetoválásom. De eddig (5 éve van meg) ilyen kérdéseket nem kaptam. Sokan dícsérték, de hogy "miért jó ez", na, ilyet senki nem kérdezett.
Ha megkérdeznék, akkor annyit mondanék, hogy mert nekem tetszik.
Tőled kik kérdezgetik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!