Bokára rózsa tetoválás hogy mutat?
Figyelt kérdés
2015. szept. 30. 22:24
1/9 anonim válasza:
Utálom a virágos tetoválásokat, szóval szerintem rémes.
2/9 anonim válasza:
Olyan tetkót csináltass, amilyet te szeretnél, ne mások kedvére próbálj meg tenni vele.
4/9 anonim válasza:
Unalmasan.
Találj ki valami egyedit ha már tetováltatsz.
Én pl 1 évig minden nap a netet bújtam (külföldi oldalakat) valami ötletért és 3 tetoválás alapján lett egy egyedim.
6/9 anonim válasza:
közhelyes, de ha neked tetszik csináltasd meg! mondjuk, ha annyira akarnád, nem az érdekelne, hogy mutat
7/9 anonim válasza:
Saját tested, ne másokért csináltasd! De...
ha már most bizonytalan vagy, később nagyon megbánhatod!
Én évekig dolgoztam tetoválóként, nekem viszont egy sincs! Grafikus vagyok, az élet sodort oda, ám nem tartom jó dolognak!
Az ember folyamatosan változik! Az ízlése, az életvitele, a kapcsolatai... sőt, a sejtjei is kicserélődnek 7 évente. Én most 44 éves vagyok, mondhatom, nagyon sokat változtam, sokat változott a környezetem is. Áldom az eszem, hogy nem varrattam magamra semmit!
8/9 anonim válasza:
Nem tennék fel tetkót a testemre.Így nekem nem is tetszik.
9/9 anonim válasza:
Mit tetováltattál végül? Megbántad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!