Mennyibe kerülhet ez a tattoo? És Budapest környékén hol van jó tattoo s?
Mennyi idő alatt lenne kész ?
Mennyire fáj ?
Olyan emberektől várok választ akinek van tattoo ja
:)
Egy par masodperc utan kidobja a kepen egy lany oldalan fekete rozsak vannak.
A masodik valaszolonak ha neked ez nem magyar akkor gratulalok. 😁
Nem mondatot írtam, hanem szót...gratulàlok!
Nyilván a tattoo-ra gondoltam...
Nekem semmit nem dobd ki hiába várok.. Gondolom nem arra a rózsára gondolsz ami futó tüskével van??
A második hozzászóló meg a tattoo szövegedre írta, hogy írhatnád magyarul is, úgy mint tetoválás.
(ja, a tüskés rózsára gondoltál akkor szalonban olyan 50-60 ezer lenne, és 4-5 óra munka..Hogy mennyire fáj? Ez mindenkinél más. Akinek kicsi a fájdalom küszöbe annak baromira fog fájni.
Nekem a vádlimon van egy nagyobb tetkó. ( Cheshire Cat, Alice csodaországból) 3d, és a tetoválós jó barát, így baráti árban 30 ezerért csinálta.
Nekem a vádli tetoválásom jobban fájt, mint az alkarom külső felén lévő tetoválás.
Minden tetoválás fáj.Ott fáj jobban ahol vékony a bőr és a gerinccsont,vállcsont stb..
Egy ilyen tetkó akár 40 000-be is benne van.Függ attól ki csinálja és milyen a szalon.
4-5 óra, 30-40ezer körüli árban.
A mennyire fáj-ra nem lehet válaszolni. Annyira, mint amennyire. Az első 15 perc kellemetlen, utána megszokod, de 4 órányi tetoválás után már fájni fog. Ha alacsony a fájdalom tűrésed, akkor inkább 2 alkalomban csináltasd, 3 és 2 órában. Első alakalom után legalább 1, másfél hónapot várnod kell majd.
Nekem van, jó pár tetoválásom, többek között lábfej, csukló, amikre mások sikongattak, hogy nekik nagyon fájt, nekem nem.
Budapesten én Invictust szívesen ajánlom, de vannak még nagyon jó tetoválók is. Adorján, Tyutyu...stb. (Amit kihagynék: plázatetováló szalonok. Miért? Drágán, relatív rossz minőségben dolgoznak mostmár. Kapkodnak és a minőség rovására megy az egész.)
Remélem segítettem, kérdésed lenne írj bátran privátban ;)
Nekem pont ezen a területen van tetoválásom.
3 és fél óra volt, színes, 16-20 centi.
Nem fogok hazudni, nagyon fáj. Neked a fekete-fehér miatt talán annyi satír nem lenne, az segít valamit, de ez nagyobb mint az enyém, szóval nem hiszem, hogy kevésbé fájna :/
Főleg a teteje és az alja. És minél beljebb van (vagyis nem a hátad felé) annál rosszabb.
2 és fél óránál hittem azt, hogy elértem a tűrőképességem határait, de végül letoltuk a 3 és felet. Azért voltak kevésbé fájdalmas részek, amik messzebb vannak a csontoktól, a hátad felé az itt se lenne vészes.
De nem sírtam meg hisztiztem meg ilyesmi, szóval ki lehet bírni, de azért ahogy telik az idő több egyre inkább több, mint egy kellemetlen érzés.
Az utókezelése is macerás, fóliázni és kenni nem egyszerű, ezután nem tudsz egy pár napig dolgozni/suliba menni. Meg hát fáj utána még jópár napig.
Ekkora mintát legalább 2 alkalomra kell bontani.
Egyébként a Queen of hearts szalont tudom ajánlani, a Ferenciek terénél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!