Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 50 éves nőnek ciki ha tetoválnak?

50 éves nőnek ciki ha tetoválnak?

Figyelt kérdés

Most 2 éve vagyok a tetoválás szerelmese,de van olyan érzésem,hogy a korombeliek lenéznek miatta.Sőt olyan is volt aki megkérdezte,hogy sitten ültem,,,?

Akik tetováltak azok nem néznek rossz szemmel,,de az,hogy 50 vagyok pofát vágnak.

Ciki ez vagy miért?

2015. szept. 20. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Csak baromi kevés emberhez illik. És rengetegen csak úgy csináltatnak.

Ha eddig nem volt olyan az életstílusod, amihez ez passzol, akkor nehéz elképzelni, hogy most 50 évesen miért kell.

Gondolom, ezt furcsállják az ismerőseid is.

De elég nagy vagy már, ha te szeretnéd, akkor csináltasd meg.

Nekem rengeteg ismerősöm megbánta, hogy csináltatott.

2015. szept. 20. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:

1) ne rakasd látható helyre

2) igenis furcsa, hogy 50 évesen lesz ilyen dilid

3) aki tetovál, annak tökmindegy, hogy kire és mit varr, neki ez a munkája

2015. szept. 20. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Dehogy ciki. Aki meg börtönre asszociál, időgéppel érkezett tegnap?
2015. szept. 20. 13:00
 4/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki.Sőt.A Te tested,a Te döntésed,Neked van-lesz jelentése.Az meg,hogy hány évesen,és mit,az is a Te dolgod.Nemrégiben láttam egy képet,kb.70-es nőt,teljes hát tetoválással,meztelenül,művészi beállítású képeken...Nagyon tetszett,mert még az az igazi kisugárzás is érződött a képen,függetlenül a korától.Úgyhogy már csak ezért sem kor kérdése.Én 37 vagyok,bár már húsz évesen szerettem volna,de az,hogy mit,egyszerűen nem jött.Idén,mert szerintem most értem meg rá,már 3-at készítettem,és a negyediken gondolkodom.És egyiket sem bántam meg.A tetoválók nagy része,tényleg csak a munkáját végzi,de,ha van akivel alapból megvan a szimpátia,ott sem lehet ez probléma.De ez is csak saját tapasztalat.
2015. szept. 24. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki,te tested, te dontesed. Ne foglalkozz a beszologatokkal,ugyis lesznek olyanok,akiknek nem tetszik,de hidd el,hogy olyanok is,akiknek tetszik nagyon is:) szerintem a tetovalas nem korfuggo. Rsetleg arra vigyazz,hogy hova,mert nehany munkahelyen nem nezik jo szemmel sajnos. Nekem is jo par helyen takargatnom kellett://
2015. szept. 25. 03:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki. Sőt. Így kell.

[link]

2015. szept. 26. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!