Bepanthen plus is jó a tetováláshoz?
Figyelt kérdés
Annyit mondott a tetováló,hogy bepanthennel kenegessem a tetkót.Viszont gyógyszertárban csak Bepanthen plus volt,így ilyet vettem.Nem lesz gond ha ezzel kenem be?2015. szept. 15. 19:43
1/12 anonim válasza:
Ne!
Nem szabad azzal kenni, csak sima bephantennel.
3/12 anonim válasza:
Minden tetováló mást mond. Van aki a krémre, van aki a kenőcsre, és van aki a plusra esküszik. Én használtam már krémet is, de legutóbbinál plus volt itthon, így azt használtam. A barátom ugyanezzel kente magát, teljesen jó volt. Szerintem bátran használhatod :)
4/12 anonim válasza:
Használd nyugodtan, annyival több a sima Bepanthennél, hogy fertőtlenítő is van benne.
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
fertőtlenítő van benne b a s z o d kifakítja a tetoválást, normalt használd.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Vettem sima bepanthent!
2015. szept. 16. 09:52
8/12 anonim válasza:
A fertőtlenítős bepanthen plus NEM FAKÍTJA KI!!!
Minden tetkóm azzal kezeltem és nyagyon szépek.
Még jobb is mint a sima!
9/12 anonim válasza:
utolsó ne beszélj már hülyeséget, ne kend bepanthen plusz-al és fakítja a 6-os jól mondja, ráadásként kiválthat viszkető égető és csípő érzést a fertőtlenítő miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!