Adnátok tetováláshoz ötletet?
A csuklómra szeretnék egy tetoválást, nem túl nagyot, ami jelképezi a 2 tesómat és engem, tehát valamilyen úton-módon a 3as egységet. Gondolkodtam sokmindenen, 3 kulcs, rajta 3 betű vagy csak a kezdőbetűink összeszerkesztve, puzzle elemek betűvel, építőkockák...viszont semmi sem fogott meg olyan nagyon. A kis fekete madarak tetszenek, de annyira kommersz, hogy azt semmiképpen.
Nagyon sokminden vagyunk mi 3an keresztül és sosem volt még ilyen fontos, hogy összetartsunk, ennek akarok emléket állítani. Már van tetkóm máshol, tehát tudom mit vállalok.
Jah és lány vagyok, két öcsém van.
25 éves vagyok, el tudom dönteni mit akarok és mit nem. Mint írtam 2 már van, az egyik már 8 éve, tudom mivel jár és ilyen együtt élni vele.
Az ötlet is megvan, hogy mit akarok jelképzeni, pusztán a megvalósítás tekintetében nem döntöttem még. Hátha másnak jobb ötletei vannak, mint nekem.
Hirtelen egy vízmolekula jutott eszembe. H-O-H (H2O).
Itt két H (két fiú) és egy O (egy lány), itt az oxigén nagyobb is, tehát a legidősebb. Ragaszkodnak egymáshoz, az élet alapvető anyaga a víz, és ez így egyben lehet még sok minden más is.
Persze sok más ötletet adhatok én, vagy más is, de neked ezt magadnak kell eldönteni ;)
Remélem hasznos voltam!
szerintem meg a kérdés nem az volt, hogy te mit álmodtál és mit nem, sőt még csak az sem, hogy szerinted mit kéne vagy nem kéne csinálnom.
a vízmolekulás nagyon aranyos ötlet, tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!