Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit szóltok ehhez a tetováláshoz?

Xyrot kérdése:

Mit szóltok ehhez a tetováláshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy ideje fontolgatom, hogy felvarratok magamra egy tetoválást.

(Ez lenne az, nem tudom ha működő e a link: [link]

Ha nem működne legyetek szívesen a "google képekhez" beírni a "Sons of Anarchy logo"-t..köszönöm)..

Számomra rengeteg jelentéssel bír, és nem csak a film miatt, hogy miért nem szeretném részletezni.

Kíváncsi lennék, hogy mi a véleményetek róla, illetve mennyire vállalható (alkaron)..

Köszönöm a válaszokat

2015. szept. 13. 11:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én is vallásos vagyok, elég mélyen, mégsem találok kivetnivalót a mintában, amit feltettél. Nem is értem az ilyen hozzászólásokat, hogy mást zavarna. Hogy jön ahhoz bárki, hogy zavarja a te bőröd? Ha rajtad van, az már ugyanolyan részed, mint az orrod vagy a füled. Az is zavarjon másokat esetleg?

Én mindig csak a saját véleményem tartottam mérvadónak tetováltatás előtt. Nem Kína, hogy mással kelljen foglalkozni.

Nem ide tartozik, de meg kell jegyeznem, hogy férfi létedre gyönyörűen írsz.

21/L

2015. szept. 18. 08:33
 22/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm válaszod! Sokat segítettél.Én magam is vallásos vagyok, és a környezetem nagy része is. Kellemesen csalódtam. Eddig úgy ítéltem meg, hogy a férfiak toleránsabbak a tetoválásokkal és a hölgyek kevésbé, de az utóbbi napokban megváltozott ez a véleményem, mivel egyre több pozitív kritikát kaptam :)
2015. szept. 18. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!