Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit szóltok ehhez a tetováláshoz?

Xyrot kérdése:

Mit szóltok ehhez a tetováláshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy ideje fontolgatom, hogy felvarratok magamra egy tetoválást.

(Ez lenne az, nem tudom ha működő e a link: [link]

Ha nem működne legyetek szívesen a "google képekhez" beírni a "Sons of Anarchy logo"-t..köszönöm)..

Számomra rengeteg jelentéssel bír, és nem csak a film miatt, hogy miért nem szeretném részletezni.

Kíváncsi lennék, hogy mi a véleményetek róla, illetve mennyire vállalható (alkaron)..

Köszönöm a válaszokat

2015. szept. 13. 11:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

nagy méretben tényleg sokkal jobb. :) én sem láttam még senkin ezt a mintát. Nem kiábrándító, semmi rosszat nem gondolnék rólad. :D

18L

2015. szept. 13. 13:34
 12/22 A kérdező kommentje:

Megnyugtató olvasni, köszönöm mindenkinek!

Vélemény még jöhet bátran :)

2015. szept. 13. 13:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Engem, mint nőt egyáltalán nem zavarna egy férfin, de sajnos sok embernél elég kompromitáló lehet. Főleg a vallásosoknál, elgalább is szerintem.

De! Nem csak hosszúujjúval tudod takarni, hanem léteznek erre direkt ilen testalapozók (férfiként se kell ám ettől megijedni). Nem tudom, van-e munkád jelenleg, de ha épp állásinterjún, vagy hasonló helyzetben vagy, akkor majd nem árt kicsit eltűntetni. :)

2015. szept. 13. 14:44
 14/22 A kérdező kommentje:

Elárulnád a "csodaszer" nevét amivel ideiglenesen elrejthetem?

Amúgy igen..a környezetemben mindenki vallásos (vagy legalább ezt mutatja), de hát gondoljanak amit akarnak..szerintem az, hogy ki milyen ember nem a vallásosságától függ..:)

2015. szept. 13. 14:47
 15/22 anonim ***** válasza:

Rövid történet a SOA logóval kapcsolatban.

Magyarországon volt egy fiatalabb motoros srác aki csináltatott magának egy ilyen motoros mellényt. Tehát "colort" viselt, amiből egészen addig nem lett komolyabb gondja amíg nem abban a mellényben ment el egy motoros találkozóra. Ott már furcsán néztek rá rögtön mikor begurult, majd pár óra múlva meg is kapta a logó miatt az első pofonokat.

Tanulság: Vigyázni kell ezzel a logóval, mert sok motoros nem nézi jó szemmel, mivel ez a bandaháború csak az USA-ban divat, Európában nem.

Ettől függetlenül, ha szeretnéd és meg tudod magyarázni, hogy neked mást jelent és nem éled magad bele magad annyira a dologba, nyugodtan. Csak az MC-t ne varrasd oda, azért tényleg pofon jár egyes embereknél.

2015. szept. 13. 15:22
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem is azt mondtam, hogy ettől rossz ember leszel, mint ahogy említettem azt, hogy engem például személy szerint nem zavarna. :) Csak elég kényes témát feszeget, ráadásul eléggé látható helyen van, ami soksor jelenthet hátrányt.

[link] ezt szokták ajánlani erre a feladatra :)

2015. szept. 13. 15:22
 17/22 anonim ***** válasza:

Engem taszítana és undorítónak tartom.

20/l

2015. szept. 13. 15:25
 18/22 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek: Köszönöm szépen a történetet, igaz ez nem igazán érint engem, mivel számomra egészen más jelentése van.

Utolsó: Köszönöm szépen! Valószínűleg vásárolni is fogok ilyet. Azt esetleg még megtudnád mondani körülbelül hány használatra elég? (Amennyiben az alkart kell elfedje)

Kellemes délutánt mindenkinek!

2015. szept. 13. 15:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Sajnos én nem használok a tetoválásaimra, meg ilyen alapozót se, így nem tudom megítélni. Esetleg ha jársz olyan boltan, ahol látsz ilyet, szemmértékre megbecsülheted. Egy borsónyi több, mint elég az arcra, szóval úgy két borsónyival számolj, esetleg hárommal egy alkalomra (lehet, hogy több réteg kell belőle).
2015. szept. 13. 16:21
 20/22 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm szépen.

Ha még van valaki akinek van pozitív vagy negatív véleménye bátran írja, mivel mindkettővel segít!

2015. szept. 13. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!