Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyi és mekkorába lehetne,...

FCBmadzsó kérdése:

Mennyi és mekkorába lehetne, portré tetoválás?

Figyelt kérdés

3 arc portrét szeretnék feketében,teljes karra,akár válltól alkar alsó részéig.Mennyibe kerülne,és kiférne e ez az elképzelés egy igen vékony karra?

köszi mindenkinek aki ért hozzá!

2015. aug. 22. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
ezt úgy tudod meg, hogy bemész egy tetováló szalonba, ott leülsz egy tetoválóval, elmondod hogy mit szeretnél, mutatsz képet neki, ő látni fogja hogy mekkora nagyságban lehet minimum hogy normális legyen és ez alapján megtudja mondani hogy elfér el. Fel is rajzolhatja vázlatosan a karodra és megnézheted tükörben hogy milyen, hogy áll, tetszik-e stb. Ezt így neten keresztül, láttatlanban nem lehet megmondani.
2015. aug. 23. 16:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszi :)) ezzel megha sokra nem is mentem,de okosabb lettem!

;)

Utanajarok.

2015. aug. 28. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
árat azért nem írtam mert én az Amerikában csináltattam a saját tetoválásomat, és ott más árak vannak. De leírom neked nagyjából, szóval, egy portré tetoválás, nagyszüleimet ábrázolja, kb. 15*21 cm, 6 alkalom alatt készült el véglegesen, a 6 alkalom összesen 1800 dollár volt. Nekem ez az alkaromon van.
2015. aug. 28. 17:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is az a nagyszüleim lesznek,köszi szépen! Már rajta vagyok az ügyön.
2015. szept. 9. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!