Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nektek mi a velemenyetek...

Nektek mi a velemenyetek erröl a tetovalasrol? . Nekem nem tetszik, az eredeti kep sokkal szebb volt.

Figyelt kérdés

Meg nincs teljesen kesz azt azert vegyetek figyelembe!

Ezt am egy olyan ember csinalta akinek elötte neztem a munkait es gyönyörüek.. nem ertem ezt mert lett csak ilyen..:/

[link]

2015. aug. 20. 10:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

wtf... az orra még csak nem is hasonlít a képen lévőhöz

valóban eléggé elcseszte :///

az ismerőseidnek milyen tetoválást csinált? minden tetováló kiemelkedik valamiben ami jobban megy neki

2015. aug. 20. 12:51
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek, egy életen át hordasz egy tetoválást és sajnálod rá a pénzt?

Mindegy, a te bajod. Viszont van egy profi tetováló ismerősöm, ha érdekel írj privátot, küldök egy linket ahol megnézheted a munkáit. Lehet, hogy ő még ki tudná hozni belőle a maximumot.. már amit még ki lehet..

Mert ez több mint szörnyű.

2015. aug. 20. 13:48
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez tragikus, ne haragudj. :D Ha nincs rá pénz, inkább ne tetováltass, most takargasd egy ideig, gyűjtsél és menj el valami jó tetoválóhoz. Még ha nincs kész, akkor is... a vonalak úgy néznek ki, mintha egy 3 éves gyerek rajzolta volna. Vagy valaki, aki totál be volt nyomva/tépve... de az biztos, hogy nem egy tehetséges ember. A képre már biztos nem fog hasonlítani a végeredmény, de jó esetben egy ügyesebb tetkós még ki tud belőle hozni valami vállalhatót. Ez nagyon gáz lett tényleg. :/
2015. aug. 20. 14:00
 14/28 A kérdező kommentje:

# 11/13

Minden felet, amilyent kernek de szepen megcsinalja nem egyet lattam mar:/

2015. aug. 20. 14:58
 15/28 A kérdező kommentje:

# 13/14

Nem haragszom, kb ez a velemenyem nekem is rola de mar kesö banat:(

Csak meg mindig nem ertem ha tud nagyon szepeket csinalni akk ez mert lett ilyen. Amikor mutattam a kepet azt mondta nem problema, ennel sokkal bonyolultabbakat is csinalt mar nem egyszer ami igaz is.

2015. aug. 20. 15:05
 16/28 A kérdező kommentje:
Az elözö valaszt neki akartam irni:# 13/15
2015. aug. 20. 15:06
 17/28 A kérdező kommentje:

kb ilyeneket csinal, persze ez csak egy reszlet belölük:

[link]

[link]

2015. aug. 20. 15:19
 18/28 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Nekem egész karos van, ami majdnem 1,5 év alatt lett kész. Egy alkalom 10-15 ezer Ft volt. Havonta, 2 havonta mentem, attól függ, hogy bírtam anyagilag. Ha nem akarod egy életen át utálni , dugdosni a karodat, akkor nem szabad ezzel a dologgal kapkodni.

Egy virágot , meg egy fekete nonfit könnyebb elkészíteni, mint egy kutya fejet, vagy egy emberi arcot! Ahhoz tényleg kell a tehetség!

És most akkor végülis mire jutottál? Mi a terv? Megcsináltatod az ismerősöddel, lesz ami lesz? Vagy...?

:)

2015. aug. 20. 15:35
 19/28 A kérdező kommentje:
Ez az amit meg nem tudtam eldönteni.
2015. aug. 20. 16:07
 20/28 opened paradise ***** válasza:
100%

"Nagyon drágák"

Mert tényleg olyan dolgot kell elsietni és spórolni vele,ami egész életedre szól...

2015. aug. 20. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!