Nektek mi a velemenyetek erröl a tetovalasrol? . Nekem nem tetszik, az eredeti kep sokkal szebb volt.
Meg nincs teljesen kesz azt azert vegyetek figyelembe!
Ezt am egy olyan ember csinalta akinek elötte neztem a munkait es gyönyörüek.. nem ertem ezt mert lett csak ilyen..:/
wtf... az orra még csak nem is hasonlít a képen lévőhöz
valóban eléggé elcseszte :///
az ismerőseidnek milyen tetoválást csinált? minden tetováló kiemelkedik valamiben ami jobban megy neki
Nem értelek, egy életen át hordasz egy tetoválást és sajnálod rá a pénzt?
Mindegy, a te bajod. Viszont van egy profi tetováló ismerősöm, ha érdekel írj privátot, küldök egy linket ahol megnézheted a munkáit. Lehet, hogy ő még ki tudná hozni belőle a maximumot.. már amit még ki lehet..
Mert ez több mint szörnyű.
# 11/13
Minden felet, amilyent kernek de szepen megcsinalja nem egyet lattam mar:/
# 13/14
Nem haragszom, kb ez a velemenyem nekem is rola de mar kesö banat:(
Csak meg mindig nem ertem ha tud nagyon szepeket csinalni akk ez mert lett ilyen. Amikor mutattam a kepet azt mondta nem problema, ennel sokkal bonyolultabbakat is csinalt mar nem egyszer ami igaz is.
1-es vagyok.
Nekem egész karos van, ami majdnem 1,5 év alatt lett kész. Egy alkalom 10-15 ezer Ft volt. Havonta, 2 havonta mentem, attól függ, hogy bírtam anyagilag. Ha nem akarod egy életen át utálni , dugdosni a karodat, akkor nem szabad ezzel a dologgal kapkodni.
Egy virágot , meg egy fekete nonfit könnyebb elkészíteni, mint egy kutya fejet, vagy egy emberi arcot! Ahhoz tényleg kell a tehetség!
És most akkor végülis mire jutottál? Mi a terv? Megcsináltatod az ismerősöddel, lesz ami lesz? Vagy...?
:)
"Nagyon drágák"
Mert tényleg olyan dolgot kell elsietni és spórolni vele,ami egész életedre szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!