Befestettem a hajam samponnal. Az eredeti szinem barna ės szőke sampont vâlasztottam mert azthittem kevėsbė fogja majd be. De a vėgeredmėny nemigazán tetszik. Mondtok valami otthoni praktikát ami kicsit kiszedi ezt a szint?
Ez velem is előfordult már:) de én vilagositani akartam a szokevel a festett barnat. Hat fura lett :D
Sok hajpakolast szoktam csinalni es azok jot szoktak átmenetileg tenni. En pl kaves hajpakolast szoktam felrakni összekeverem a kávét tojással stb bekenem vele a hajam par órára fent hagyom es a kávé sötétebbé tette a hajam. Meg jo kávé illata volt utana neki :D viszont elore szólok hogy a kávét rettentően nehez kimosni a hajadbol mert ügye ilyen pici szemekbol áll :) ha ez se segít akkor menj fodrászhoz es o valami normalis festékkel megpróbálja helyrehozni.
Palette volt a termėk.
Az elsőnek köszönöm
Ami világosít, az hajfesték - tök mindegy, hogy a gyártó samponnak nevezi vagy bárminek. A színezők sem tudnak világosítani a hajon, nemhogy egy sampon, ami tisztításra való...
Egyébként mi nem tetszik rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!