Szemöldök tetoválás mennyire fáj?
Figyelt kérdés
Holnap megyek csináltatni, de kicsit félek mert nem tudom mennyire fáj. Akinek esetleg már van elmesélné hogy milyen érzés?2015. aug. 3. 21:47
1/6 anonim válasza:
Én egy tanácsot adnék neked, amit ha megfogadsz akkor könnyebb lesz az életed, sőt majd melót is simábban tudsz találni. Még van időd lemondani a dolgot, ha a szemöldöködre csinálsz tetkót, akkor garantáltan nagyon nagy hátrányba fogsz kerülni igen sok téren. És ez nem vicc. Nekem ugyan nincs tetkóm, de a szemöldökre, csak magaddal szúrsz ki ha azt holnap megcsináltatod. Ha akarsz akkor tetováltass máshova, de a fejedre semmiképpen se.
2/6 anonim válasza:
Első.. a szálas technika nem annyira feltűnő, a másik fajtát meg talán már nem is nagyon készítik.
3/6 anonim válasza:
A jól elkészített szálas szemöldöktetoválást észre sem venni. Olyan, mintha igazi lenne
4/6 anonim válasza:
Azért messze nem olyan, mint ha igazi lenne. De ha tényleg el akarod csúfítani véglegesen az arcodat, hajrá!
5/6 A kérdező kommentje:
Így is alapból festve van a szemöldököm mert kislány koromban kiszedtem és nem igazán nőtt vissza, de nem szokták sokan észre venni hogy nem eredeti hanem rajzolva van. Ezért szeretnék igazából csak tetoválást mert sok időt elvesz a reggeleimből és elég ha csak egyszer hozzáérek a nap folyamán és aztán volt nincs.
2015. aug. 3. 22:44
6/6 anonim válasza:
A rendesen elkészített szálazott tetkó olyan, mint az igazi. Ezt jelenleg Magyarországon csak egy helyen készítik el rendesen, Pécsett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!