Szálazott szemöldöktetoválás? Ez normális?
5 napja csinaltattam szalazott szemoldoktetovalast.Jo helyre mentem, nem sajnaltam ra a penzt, de ketsegbe vagyok esve.
Ahogy gyogyul es jon le rola a pork azzal egyutt eltunk a festek is a borombol.Mondta a tetovalo h ne ilyedjek meg ha nagyon vilagos lesz majd a korrekcion kijavitjuk, de nem vilagos hanem konkretan semmi nem latszik.Valakinek van ebben tapasztalata?
undorodom a tetoválsz szemöldöktől...főleg ettől a fajtától aminek teljesen kocka az eleje...
Egyébként elég csúnya,én biztosan reklamálnék...
főleg ennyi pénzért
En sem gondoltam volna, hogy valaha is csinaltatni fogok, de ismerosomnek is abban a szalonban csinaltak ahova en mentem.Neki gyonyoru lett meg se mondtam volna hogy tetovalva van a szemoldoke.Aztan elkezdtem utana olvasni a szalazasos technikanak es ravettem magam,mivel a honlapon talat kepek meggyoztek es az ismerosom is jo szivvel ajanlotta.
Amikor kesz lett teljesen oda voltam erte.Tokeletes volt a formaja, sokkal nyitottabb lett tole a tekintetem, de amiota gyogyul es esik le rola a pork...borzalmas.Holnap felhivom oket hogy vallalhatatlan a szemoldokom.A korrekciora meg csak februarra kaptam idopontot..
nem vagy rá allergiás vagy valami?
bocsi, de nagyon csúnya
Nem tudok rola.Felhivtam oket tegnap, azt mondtak nyugodjak meg, mert nagyon sok embernek kidobja elsore a bore a festeket, ezert van a korekkcio meg ha szukseges utana megegy.
Érdekes de mar nem is ilyen csunya, sztem most kezd a fetek beepulni a borombe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!