Tetoválást szertnék mit szoltok ehez? Mi lenne a véleményete ha meglátnátok egy lányon?
Nekem tetszik.
Mondjuk nekem is nagy van, pedig lány vagyok. Egész karos. Sok embernek bejön, akikről nem is gondolná az ember.
Ha neked tetszik, csináltasd meg.
Ha neked ez tetszik a legjobban akkor csináltasd meg :) nekem bejönne
eddig szinte csak tetovált barátnőm volt
kicsi, nagy... nem számít a méret:) a lényeg, hogy magadnak tetszen. szerintem senkinek nem lesz vele problémája.
23/F
Számomra egyén függő, hogy kin tetszik a kicsi kin a nagy tetoválás. Van olyan lány, akin ha meglátnék egy nagy tetkót, lehet hogy nem annyira tetszene, mert szerintem annyira nem áll jól neki. De van akinek meg pont ez áll jól. Magamra se vállalnék be ilyen nagyokat, tény, hogy a karomat tele akarom tetováltatni, de kisebbekkel, nem egy naggyal, és a hasamra nem hiszem hogy bevállalnék ekkorát. A combomra is majd csak később szeretnék, mert nekem az túl nagy.
De elsősorban neked kell, hogy tetsszen, nem másoknak, hiszen te fogod viselni örökké. A te tested, a te döntésed. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!