Samanta :) kérdése:
Egy tetoválás mennyire fáj? Milyen érzés?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 11:55
1/2 anonim válasza:
Nyavalyásoknak, akik egy szúnyogcsípéstől is ordítanak nem ajánlott. Egyébként pedig állati jó érzés, pedig vannak testrészek, ahol baromira tud fájni, de akkor is!
2/2 anonim válasza:
Attól függ, hogy hova, meddig, mekkora mintát varrnak.
Nekem három van, comb, oldal és hát tetoválások.
Az oldal elég szörnyű, azért az nem kellemes és kényelmetlenül is kell feküdni, néha vigyáznod kell a levegővétellel stb. A három közül ez volt a legrosszabb, 2 és fél óra után már csak döglődtem, de túl lehetett élni :)
Háton tök jó volt, az nem fájt egyáltalán, elejétől a végéig buli volt, pedig az is volt 4 óra.
A comb valahol a kettő között van, a belső és a külső részeken eléggé fáj, középen kevésbé. De ott is csak 2,5-3 óra után kezdett úgy igazán nagyon fájdalmas lenni.
Ha nincs 2 órás akkor meg se kottyan szerintem senkinek. Egyébként a gép rezgésétől tök jól le tud zsibbadni a bőr.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!