Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Középsuliban megtehetik hogy...

Középsuliban megtehetik hogy tetkó miatt nem vesznek föl/kirúgnak?

Figyelt kérdés
A 21-et töltöm, két év kimaradás után szeretném befejezni a tanulmányaimat. Most nyár végén vagy ősszel szerettem volna magamra varratni egy tetkót, takarható helyre (lapocka). Megtehetik, hogy emiatt nem vesznek vissza, vagy eltanácsolnak?
2015. júl. 14. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. júl. 14. 20:20
 2/3 anonim válasza:

Attól függ milyen suli. Egyébként ha nem látják (nem fogod mutatni meg semmi) akkor semmi problem. Pl a régi sulimban volt egy végzős akinek a hátán volt. Azerintem egy tanár se látta igazából nem tom. De szerintem az hogy ilyesmi miatt rúgjanak ki vagy valami ilyesmi az hülyeség! Mert az egy emberi dolog hogy rajta van egy tetkó

tetkó. Most nem tök mindegy hogy hogy néz ki az ember? Az állatok is leszarják... De ha tényleg gondot jelentene akkor varrasd fel amikor végeztél a suliban.

2015. júl. 14. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a nyakamon van egy pók, van akinek nem tetszik, és hangot ad neki, de nem fognak ezért kirúgni.
2015. júl. 14. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!