Mit gondoltok milyen a középsuliban ha valaki télen szövetkabátot használ? 17/F
Én múltkor láttam egy helyes fiút, akin szövetkabát volt. Intelligensnek nézett ki, gazdagnak, mégsem sznobnak. És iszonyat helyes volt. *-*
De egyénfüggő. Szerintem nem ciki, ha arra gondolsz. :)
15/l
THX. Igen pont arra gondoltam.
Amúgy még jöhetnek válaszok.
Figyelj!
Nekem két középiskolás gyerekem van (1 fiú és 1 lány), mindketten bp-i elég jó sulikba járnak (Budán)...
11-es és 12-es osztályokba járnak...
Mindenki télen dzsekiben jár!!!
Ezzel a kabáttal nagyon meg fogod szívni, mert nem elég hogy a többi srác halálra fog cikizni (a lányoknak lehet tetszeni fog, de attól még az életedet a fiúk megkeseríthetik)!
Továbbá a sulikban a kabátoknak mindig valami olyan helye van, ami nem kedvez az ilyen elegáns göncöknek... Többnyire a székek támláján tartják a kabátokat, ha mégis van szekrény, akkor 1 szekrénybe 20 kabátot préselnek bele...
TOVÁBBÁ : a téli hóesésben praktikusabb egy vízlepergetős, meleg, kapucnis kabát! A szövetkabát átázik, nem is meleg és esernyőt akarsz tartani magad fölé ha szakad majd a hó???...
Azt már nem is ecsetelem : hogyan fog kinézni, ha hátizsákot veszel fel a kabátodra?!
Ez a szövetkabát, amit kinéztél nagyon csinos, elegáns, de leginkább alkalmi öltözethez, amikor öltönyben színházba mész! (Az öltönyhöz viszont a dzseki nézne ki hülyén.)
A suliba minden srác farmerben, pólóban, pulóverben jár, nem öltönyben!!!
Nálunk rengetegen rohangálnak szövetkabátban, én is, senki nem cikiz senkit azért, mert nem dzseki van rajta, hanem szövetkabát (ha az utolsó gyerekeit ezért cikizik, valószínűleg nem a kabát az oka), mert ez nem óvoda.
Nálunk van szekrény, ahova be lehet rakni, de a szék háttámláján sem gáz tartani, nem kell rá sokkal jobban vigyázni, mint akármi másra. És lehet hordani farmerrel, pulcsival, mindennel, nem kell rögtön az öltönytől parázni.
Ezt a hülyeséget! Egy anyuka azt írja, hogy ciki a szövetkabát??? Ráadásul hajnal 3-kor??? Nevetséges...
Csak úgy szólok, hogy a vízlepergetős dzseki a ciki :D
A szövetkabát mindig is divat volt, a Twilight óta meg pláne :) Szerintem dögös! 22/L
Szerintem nem ciki :D És nekem bejön az ha egy srác ilyen kabátban van.=D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!