Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok milyen a középsu...

Mit gondoltok milyen a középsuliban ha valaki télen szövetkabátot használ? 17/F

Figyelt kérdés

Ehez hasonló:

[link]

[link] Itt a termékeknél a férfi kabátok és az 5.-ik.

2010. aug. 10. 02:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%

Én múltkor láttam egy helyes fiút, akin szövetkabát volt. Intelligensnek nézett ki, gazdagnak, mégsem sznobnak. És iszonyat helyes volt. *-*

De egyénfüggő. Szerintem nem ciki, ha arra gondolsz. :)

15/l

2010. aug. 10. 02:43
 2/21 A kérdező kommentje:

THX. Igen pont arra gondoltam.

Amúgy még jöhetnek válaszok.

2010. aug. 10. 02:51
 3/21 anonim ***** válasza:
31%

Figyelj!

Nekem két középiskolás gyerekem van (1 fiú és 1 lány), mindketten bp-i elég jó sulikba járnak (Budán)...

11-es és 12-es osztályokba járnak...

Mindenki télen dzsekiben jár!!!

Ezzel a kabáttal nagyon meg fogod szívni, mert nem elég hogy a többi srác halálra fog cikizni (a lányoknak lehet tetszeni fog, de attól még az életedet a fiúk megkeseríthetik)!

Továbbá a sulikban a kabátoknak mindig valami olyan helye van, ami nem kedvez az ilyen elegáns göncöknek... Többnyire a székek támláján tartják a kabátokat, ha mégis van szekrény, akkor 1 szekrénybe 20 kabátot préselnek bele...

TOVÁBBÁ : a téli hóesésben praktikusabb egy vízlepergetős, meleg, kapucnis kabát! A szövetkabát átázik, nem is meleg és esernyőt akarsz tartani magad fölé ha szakad majd a hó???...

Azt már nem is ecsetelem : hogyan fog kinézni, ha hátizsákot veszel fel a kabátodra?!

Ez a szövetkabát, amit kinéztél nagyon csinos, elegáns, de leginkább alkalmi öltözethez, amikor öltönyben színházba mész! (Az öltönyhöz viszont a dzseki nézne ki hülyén.)

A suliba minden srác farmerben, pólóban, pulóverben jár, nem öltönyben!!!

2010. aug. 10. 03:38
 4/21 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk rengetegen rohangálnak szövetkabátban, én is, senki nem cikiz senkit azért, mert nem dzseki van rajta, hanem szövetkabát (ha az utolsó gyerekeit ezért cikizik, valószínűleg nem a kabát az oka), mert ez nem óvoda.

Nálunk van szekrény, ahova be lehet rakni, de a szék háttámláján sem gáz tartani, nem kell rá sokkal jobban vigyázni, mint akármi másra. És lehet hordani farmerrel, pulcsival, mindennel, nem kell rögtön az öltönytől parázni.

2010. aug. 10. 04:15
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindenki szövetkabátban járt suliba télen. Nem fognak cikizni. Gondolom nem nyakkendővel veszed fel:)
2010. aug. 10. 04:41
 6/21 anonim válasza:
100%
Szerintem a szövet kabát kifejezetten divatos és jobban tetszik mint a dzseki komolyabb ki egyensúlyozottabb egyéniségre vall
2010. aug. 10. 06:36
 7/21 anonim ***** válasza:
85%

Ezt a hülyeséget! Egy anyuka azt írja, hogy ciki a szövetkabát??? Ráadásul hajnal 3-kor??? Nevetséges...

Csak úgy szólok, hogy a vízlepergetős dzseki a ciki :D

A szövetkabát mindig is divat volt, a Twilight óta meg pláne :) Szerintem dögös! 22/L

2010. aug. 10. 06:40
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szinte az összes fiú szövetkabátot hord (főleg a tehetősek), de csak télen. Most ez a menő, és még jól is néz ki! Vedd meg nyugodtan!
2010. aug. 10. 06:47
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
A szövetkabátok között is vannak olyanok,amik nem feltétlen az 50-es korosztálynak készültek,hanem egy picit lezserebb,sportosabb szabásúak!!Szerintem simán találsz a stílusodnak,alkatodnak megfelelőt...az meg hülyeség,miben kell járni a suliba!!Amikor én középiskolás voltam,anyu 70-es évek beli bőrkabátját is hordtam,meg a saját kabátomat is,mikor mihez volt kedvem!Pont a középsuli az a hely,ahol még szabadon választhatsz a stílusok között,és a kedved szerint öltözködhetsz!Úgyhogy hajrá,biztos csini leszel abban a kabátban! :)
2010. aug. 10. 06:57
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ciki :D És nekem bejön az ha egy srác ilyen kabátban van.=D

15/L

2010. aug. 10. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!